Tipic romanesc dc nu le-ai zis sa faca reducere 10 % din factura care ai platit-o?
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Din cate stiu eu la platile cu card-ul se face confirmarea platii mai greu , si tu cum erai samabta ei aveau confirmarea plati abea luni , si cred ca din cauza aia nu ti-au acceptat.Mie asa mi se intampla la masina .. maine imi aproba dosaru si pana luni nu pot lua masina ca nu se face confirmarea pana luni .. gii romania
Comment
-
Originally posted by Dacos View PostRevizie facută la AMG Pantelimon acum 2 săpt. (1.6 16v)
Ulei Elf Comp ST 4l - 94 lei
Ulei 10w40 - 28 lei
Filtru ulei - 37 lei
Filtru aer - 55 lei
Manoperă filtru aer - 15,47 lei
Revizie generală - 131,5 lei
Total 362,56 lei
şi acum surpriza...
Având un card Dacia de la BRD am vrut să plătesc cu acesta deoarece aveam 10% reducere la revizie (pt revizia asta nu era cine stie ce, dar cum fiecare bănuţ contează...) iar tipul care era la casă (în atelier) unde se făcea devizul, îmi spune că plăţile cu acest card se face între luni şi vineri şi la un alt atelier, aflat în aceeaşi incintă.
La întrebarea mea de ce nu se poate plăti cu cardul sâmbăta (fiindcă era într-o sâmbătă atunci când făceam revizia), tipul îmi dă o explicaţie mirobolantă de m-a umflat şi râsul:
"Dom'le, zice el, suntem unul dintre puţinele service-uri care lucrăm sâmbăta, iar cei de la noi de la contabilitate nu lucrează...cred că asta este explicaţia, spuse el rotind ochii exasperat de întrebările mele"
Oricum minţea. Am renunţat să mai plătesc cu cardul şi am plătit cash
Uite aşa, a scăpat AMG de o reducere de 10% şi eu de o perioadă de graţie de a înapoia banii fără dobândă în 47 zile.
Cine s-a mai confruntat cu probleme de acest fel, de plată cu cardul Dacia, să-mi dea şi mie de ştire.
Comment
-
Nu scade nivelul asa mult...inca e motorul nou si, ipotetic vorbind, chiar daca scade mai iei tu un l de ulei si completezi
Eu cel mai mult am tinut uleiul 12.000 km si nu scazuse deloc nivelul pe jojaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment