Nu conteaza in ce sistem ai achizitionat masina. Atata timp cat e in garantie trebuie sa faci reviziile la dealeri Dacia/Renault
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@dobre stefan: Rescrie postul de mai sus, dar intr-un fel incat sa inteleaga toti, nu numai tu...
Comment
-
Originally posted by anca_pit View Postscz dar as vrea sa stiu si eu cat ma va duce prima revizie logan 1.4 mpi?numi reprosati ca nu am citit tot ce ati scris anterior dar as vrea un rasp clar de la cnv care a facut de curand!ms o zi buna
Comment
-
Originally posted by andrei View Post@dobre stefan: Rescrie postul de mai sus, dar intr-un fel incat sa inteleaga toti, nu numai tu...
Originally posted by dobre stefan View Postce va spuneam mai sus cu revizia consta an skimb de ulei+filtru+filtru aer saiba de la buson uleisi o mica uitare an mare pe sub masina un salut si pretul la fel ca anainte an jur de 3000 asa luau si anainte am fost cu masina unui prieten de la noi de la loganCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
ce tare, inseamna ca la tine sub nick ar trebui sa scrie : organizator de intalniri / traducator...
@Gamezcdr : inseamna ca masina ta e nou nouta, a mea are tot 4 ani, dar are 92.500 kmLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Originally posted by Gamezcdr View PostAm 4 ani si 16.000 km trebuie schimbata distributia la revizie ?
cred ca mai miroase inca a masina noua...
on: oricum garantie nu mai e...dar raportat la nr. de km, daca componentele se
prezinta inca bine, n-ar fi chiar obligatoriu; o sa te hotarasti tu.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
cam scump uleiul.in targ la vitan e 125-130 ron.cat despre manopera........93 ron la amg pantelimon vineri.dar aici am o intrebare:19300 km;1 an de cand am masina,cei de acolo au zis ca tre si placutele..............asa o fi sau vor sa mai scoata un ban in plus????in rest sooper multuit de prestatia mecanicilor.....15-20 min revizia de 1 an cu piesele mele.:smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:
Comment
Comment