@ darksid3 sorry nu am mai intrat pe threadu' asta ; da bujiile le mai schimbasem odata
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
La 90.000 km sau 4 ani se schimba.
Comment
-
Salut!
Poate ma lamureste si pe mine cineva care lucreaza in service la Dacia, sau cineva care a facut revizia recent.
Trebuie sa fac revizia de 45.000 km si vreau sa pun ulei Castrol Magnatec 15w40 si trebuie sa schimb placutele de frana. M-ar interesa un pret estimativ. Subliniez - in service-ul Dacia pt. ca masina e in garantie.
Multumesc!
Comment
-
Nu bag nici-un ulei cu indicativul 15w-40( nici nu cred ca o sa poti daca e in garantie), indiferent de cine e facut. Cei mai multi merg pe 5w-40, 5w-30. Daca nu prea ai bani, merge si un 10w-40( citeste thredul " Ce ulei folositi" de la capitolul Intretinere).
Placutele originale in service sunt cam 220-240 Ron. Un ulei bunicel il iei pe la 120-150 Ron 4 litri. Filtru de ulei cam 25 Ron, filtrul de aer cam 40-50 Ron. Manopera difera de la service la service, undeva la 60-80 Ron pe ora. Mai mult de o ora, o ora si jumate nu ar trebui sa-ti ia pentru astea.
Fa si tu socoteala.
Originally posted by esmeron View PostCand se scimba antigelul..sau daca se schimba??!
Comment
-
Originally posted by Florin80 View PostNu bag nici-un ulei cu indicativul 15w-40( nici nu cred ca o sa poti daca e in garantie), indiferent de cine e facut. Cei mai multi merg pe 5w-40, 5w-30. Daca nu prea ai bani, merge si un 10w-40( citeste thredul " Ce ulei folositi" de la capitolul Intretinere).
Placutele originale in service sunt cam 220-240 Ron. Un ulei bunicel il iei pe la 120-150 Ron 4 litri. Filtru de ulei cam 25 Ron, filtrul de aer cam 40-50 Ron. Manopera difera de la service la service, undeva la 60-80 Ron pe ora. Mai mult de o ora, o ora si jumate nu ar trebui sa-ti ia pentru astea.
Fa si tu socoteala.
La mine l-au schimbat la revizia de 60000km odata cu distributia si pompa de apa.CT-97-VIPsigpic
Comment
-
Omu a vrut preturi de service Dacia si toate preturile erau pentru piese de origine. Nu cred ca poti sa pui pe o masina in garantie alte consumabile decat cele de origine( exceptand poate uleiul). Si eu am pus astfel de consumabile( ma refer numai la ulei, filtrul de ulei si de aer), dar numai dupa ce a iesit din garantie.
Comment
-
Luna aceasta trebuie sa fac revizeia la un an. Am un Logan 1.6 MPI si 6200 km.
Eu am schimbat o data uleiul si filtrul la 3700 km pt ca am avut niste perideri mari de ulei la nu stiu ce garnitura. Pe carnetul de garantie este trecut schimb ulei + filtru. Daca fac revizia aceasta se mai schimba uleiul ?
Comment
Comment