nu cred.... nu ai nici 3000km facuti cu acel ulei.... acum depinde cand ai facut schimbul ca luni....de curand sau a trecut aproape un an?
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
normal ca de informare este... si eu chair am aflat lucruri utile .... dar eu ziceam cau ne dam cu parerea strict in cazul lui pt ca nu a mai avut nimeni situatia asta...cel mai bine sa intrebe la service si sa ne spuna si noua cum a fost si ce a rezolvat.Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Se schimba filtrul de aer si ulei, uleiul, bujiile si placutele daca e nevoie.
Si alta data invata sa folosesti functia search sau sa citesti tot threadul, ca sunt zeci de posturi pe tema asta.
Comment
-
Originally posted by Enigel View PostLuna aceasta trebuie sa fac revizeia la un an. Am un Logan 1.6 MPI si 6200 km.
Eu am schimbat o data uleiul si filtrul la 3700 km pt ca am avut niste perideri mari de ulei la nu stiu ce garnitura. Pe carnetul de garantie este trecut schimb ulei + filtru. Daca fac revizia aceasta se mai schimba uleiul ?
Oricum la intrebarea pe care am pus-o nu asteptam un raspuns exact, ci doar niste pareri.
Comment
-
Va salut. Nu am avut rabdare sa citesc toate posturile, asa ca daca cineva este dragut sa mai posteze odata ce a schimbat la revizia de 600000 km i-as fi tare recunoscator.
Din cate am inteles eu pana acum:
1. Filtru de ulei.
2. Filtru de aer.
3. Ulei (l-am schimbat la 47000 km), il voi schimba iar.
4. Distributie.
5. Pompa de apa - este necesar ?
6. Placute de frana (le voi schimba fara dubii)
7. Bujii - iar va intreb daca este necesar ?
8. Uleiul din cutie - este indicat sau nu ?
9. ................
Este 1.6 MPI
Va multumesc,Last edited by Eu4yas; 13 April 2009, 21:36.9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment