E vre-o regula la stropitorile astea ca ultima oara cand le-am reglat am consumat un sfert din vasul de lichid si tot nu sunt multumit?
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Oricum le-ai regla, tot exista momente cand nu sunt reglate bine.
Le reglezi sa stearga cand mergi mai tare (120-140) nu-ti mai uda bine parbrizu daca mergi prin oras; le reglezi sa stearga bine la viteza de 70-80 , atunci la 120-140 iar nu mai bat bine.
In viitoru apropiat o sa caut spritiere de alea cu trei canale, sterg mult mai bine, deci in loc de 4 sprituri ai 6 , se simte imediat.
PS: Darkside , e buna metoda dar cel mai bine se potriveste reglatu in unghi diferit la spritiera cu 3 canale, leizar o faci
Comment
-
@rares_unikat: Nu se intampla nimic, dar daca te intreaba cineva cand mergi la revizie de ce nu ai venit mai devreme, le spui ca ai fost plecat din tara.
Comment
-
Se poate sa imi spuneti va rog in ce consta intretinerea la Logan Benzina (poate si la logan diesel, dar am postat in threadul corespunzator) pe 200.000 km. Am inteles ca uleiul motor, filtrul de ulei, f. de aer se schimba la fiecare 10.000/1 an, dar nu stiu nimic de restul.
Comment
-
La motorizarile pe benzina reviziile se efectueaza la fiecare 20.000 sau un an. La fiecare 40.000 km sau 2 ani se schimba bujiile, la 60.000 km se schimba curelele de accesorii si distributie si la 120.000 km lichidul de racire.
Comment
-
Consumabile ar mai fi: sabotii si tamburii de frana spate, discurile de frana, discul de ambreiaj, pompa de apa, dar acestea se schimba cand se uzeaza, nu dupa un anumit nr. de km sau timp.
Din cate stiu eu fiecare masina are un carnet de intretinere unde scrie ce se schimba la fiecare perioada de revizie( cel putin a mea are).
Comment
-
Schimb ulei si filtru de aer (ADRAS Militari)
Manopera
Inlocuire filtru ulei: 9,8
Golire ulei motor: 39,3
Schimbat filtru de aer: 19,7
Piese
Filtru ulei: 38,6
Filtru aer: 58,3
Total service: 166
Ulei Mobil 5W30 (3l): 165http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
Comment