Pai ca la prima revizie plus placutele...dar la km tai nu prea vad de ce sa schimbe placutele. Mai merg pana la urmatoarea revizie garantat.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
mkorneliu ai grija cu franele si eu am fost multzumit de cei de la amg pantelimon pana am ajuns cu masina la itp si cand au vreificat franele tinea cam 30-35 % pe spate... daca cumva ai observat k au schimbat doar placutele si atat adik nu au umblat si la repartitor care este undeva sub masina in spate eu zic sa treci pe la service iara pt un test sau eventual aierisestele tu sa fi sigur. eu am facut si revizia si itp in aceiasi zi si mi-a respins-o din cauza la frane si la mecanici nostri priceputziE nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Comment
-
Revizie Logan PH2 20000 Km
Salutare , uite ca am facut 20000 de km cu loganelul din dotare, laureate, 1.4 MPI. Am fost astazi zi am facut revizia. Mi`au schimbat uleiul, filtrul, si filtrul e aer, plus ca a facut toate verificarile de rigoare. M`a felicitat mecanicul si a ramas surprins cand a vazut ca masina nu are nici un fel de joc la bucsaraie si ca placutele de frana nu sunt uzate mai deloc(doar 1 mm). Revizia m`a costat 298 Ron la Sicaro Brasov. Am stat langa masina pana a terminat revizia, mecanicul a fost foarte de treaba si mi`a raspuns la toate intrebarile. Am pus ulei Elf 5w40. Revin cu preturile mai tarziu ca am uitat factura in masina :P Va salut si drumuri bune va doresc.
simism
Comment
-
Azi o sa fac revizia singur. Masina are 53000 si deja am uleiul in ea de 13.000 km. M-am trezit de dimineata si am facut aprovizionarea:
Ulei Castrol Magnatec 5W40 C3 la bidon de 4L: 150 roni
Filtru ulei: 25 roni
Filtru aer: 10 roni
Filtru polen: 65 roni
Placute Bosch: 80 roni
2 becuri H1 Philips: 20 roni
Manopera: o fac singur
Total 350 roni si am schimbat toate consumabilele. Mai ieftin nici ca se poate.sigpic
Comment
-
Originally posted by sinx View PostAzi o sa fac revizia singur. Masina are 53000 si deja am uleiul in ea de 13.000 km. M-am trezit de dimineata si am facut aprovizionarea:
Ulei Castrol Magnatec 5W40 C3 la bidon de 4L: 150 roni
Filtru ulei: 25 roni
Filtru aer: 10 roni
Filtru polen: 65 roni
Placute Bosch: 80 roni
2 becuri H1 Philips: 20 roni
Manopera: o fac singur
Total 350 roni si am schimbat toate consumabilele. Mai ieftin nici ca se poate.
Comment
-
Originally posted by ParuLuScorilo View Post...de curiozitate: ce faci cu uleiul uzat?
Originally posted by Urs View PostFiltrul de aer pentru 1.4 este 38 Ron. Am cumparat zilele trecute.sigpic
Comment
-
am citit pe aici si am vazut k la 60000 km trebuie facuta cam obligatoriu o revizie mai serioasa (peste cea de 4 ani am sarit, mi-a schimbat tati uleiul). imi poate spune cineva cam cat costa? in ultimele zile am un zgomot mai ciudat, ca si cand ar prinde cureaua. nu se aude tot timpul, dar e deranjant si sigur nu e de bine. ceva sugestii? multumesc anticipat
Comment
-
Revizie 40.000 de km Logan 1.4 MPI
Piese
Bujii 94 RON (din service)
Filtru aer 50 RON (din service)
Filtru ulei 39 RON
Ulei Mobil (3l) 123 RON
Manopera 205 RON
TOTAL 511 RONhttp://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
Comment