Mai il schmbi si tu odata ca sa fii sigur. ;)
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Comment
-
Dar filtrul de ulei l-ai schimbat?
Comment
-
Pai trebuie sa te duci sa schimibi si filtrul de aer atunci.
Comment
-
Cel mai recomandat la revizie ar fi sa stai langa ei,daca te lasa,pentru ca altfel ei bifeaza ca au facut tot acolo,si cand colo n-au facut nimic,eu am patit asa ,nu stiu ce mi-au umblat pe la planetare odata in service,si cand a fost la revizie tampitii nu s-au uitat ca mi-a curs tot uleiul pe langa planetara din cutia de viteza,si am schimbat pinioanele pentru 3,4,5 ...pe garantie vreo 20 mil i-a costat,plus ca a stat masina o sapt in service pe mana la niste prosti,care ascultau toata ziua muzica de pe eaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
La 7500 km e schimba daca mergi mai mult in oras.
Comment
-
am o intrebare...va rog lamuriti-ma!!!
mi-am cumparat un logan laureate de 1.4 in noiembrie. Din cate am inteles pana la 1000 de km nu trebuie sa depasesc 3000 de turatii. nu am depasit, am 1340dekm. Am insa o nedumerire, cand am cumparat masina nu mi-a dat decat cheile,stingator,trusa medicala si triunghi relfectorizant si revizia am inteles ca e la 7500 de km. eu am fost la service la 1000de km si au zis ca nu au ce face, la 7500-10.000 de km se vine. SI INTREBAREA MEA ESTE: Daca in toata acesta perioada de la 10-la 7500 sau 10.000km cand ma duc in service la revizie si schimb ulei, nivelul la ulei scade sau la lichidul de racire sau nivel lichid frane sau directie asistata, eu de unde completez ca nu mi-au dat nimic si nici nu mi-au zis daca trebuie sa completez si cand si cu ce fel de produs. Pana acum nu a scazut nivelul la nimic si am deja 1340 de km, insa nu o sa scada nimic pana nu ma duc sa schim uleiul?pana atunci nu trebuie sa copletez cu nimic?tot ce a fost sa pun a fost lichidul de parbriz in rest nimic.Astept sfatul dvs. MultumescLast edited by 2fast4u; 17 January 2007, 07:29.
Comment
Comment