Revizii Dacia Logan Benzina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• depinde de service si manopera. intre 250 lei maxim 300 lei
    sigpic

Comment

• Revizia de 20.000km 1.6 16v, am dus eu uleiul, filtrele (mobile, man)- 185 Ron, manopera era cam135, dar dupa 20 de minute m-au sunat ca trebe schimbate placutele ca mai merg cam 1000dekm, dar le-am spus ca le schimb intr-o saptama, si mi-au spus ca le schimba, ca daca nu nu-mi acorda garanita, si mi le-au schimbat la 250ron,(din care 160ron placutele) eu am inteles ca si in spade, dar nu, asa ca am iesit la 385ron. Am sunatun prieten care lucra la piese auta si i-mi dadea placute la 50-75lei cel mult, si mai bune, cu cele din spate ajungem la115ron.... asta e era prea frumos sa platescdoar 135ron. din pacate a trabuit sa plec la servici, si nu am stat acolo si asaca puteau sa ma fraieresca foarte usor.(sa nu-mi bage uleiul ala, sa i-mi arete alte placute uzate de la alta masina...)Traim in romania

Comment

• Ti-au dat placutele uzate?...Extraordinar...schimba astia placutele ca la masinile hidramate
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
          Ti-au dat placutele uzate?...Extraordinar...schimba astia placutele ca la masinile hidramate
          Nu.. in cutie, care trebuiau sa fii fost pe a mea

Comment

• Originally posted by florentiuvn View Post
            daca-i schimb distributia acum la 46k asta implica si pompa de apa sau capacul?
            Nu.
            Numai kitul de distributie (260-270 RON) si (numai daca vrei) cureaua de accesorii (~80 RON) + manopera vreo ~500 RON.

Comment

• A doua revizie 200 ron(ulei si filtre) fara manopera ca nu am mai fost in service,nu avea rost de vreme ce s-a dus si garantia

Comment

• Si daca mergi la reprezentanta la prima revizie ,te lasa sa stai langa masina, sau macar sa vezi ce fac?

Comment

• Depinde de reprezentanta ii intrebi inainte daca te lasa sa stai langa masina daca nu te duci la alt service dacia!

Comment

• aha, ms frumos

Comment

• Salutare dragi colegi de forum. De la prima revizie a trecut un an si in timpul acesta am mers cam 10000km. Ce ma sfatuiti??????? Sa mai merg macar 5000 de km sau sa-i fac revizia acum?????? Ce ma sfatuiti????
                      Ps Cosmin 007- daca te duci la dacoserv militari te lasa sa asisti la toate operatiuniile.
                      Last edited by irinell24; 26 January 2010, 00:15.

Comment

• daca peste jumatate din km astia i-ai facut in bucuresti, trebuia sa faci revizia la 7500-8000 km
                        sigpic

Comment

• Scuzama Bogdan da nu cred ca ai inteles bine ce am zis.(sper) Am facut revizia la 8200 km si de atunci a trecut un an. In timpul acesta am mai faucut aproximativ 10000km. Intrebarea mea era??? Daca sa fac revizia acum sau sa mai merg vreo 5000de km.???
                          Care sunt parerile voastre???

Comment

• sunt de acord, dar eu sunt din Calafat, si pana in Bucuresti sunt multe serviceuri autorizate.dar daca dau ceva la meseriasi poate se rezolva .Oricum mai am 5 luni pana la prima revizie, dar am vrut sa ma informez

Comment

• Maine ma duc la prima revizie si trebuie sa am piese de origine mi-au zis. Cum sunt? Scrie pe cutie ,cutia are o culoare anume,holograma ceva sa nu cumpar ce nu trebuie(filtru are,filtru ulei si ulei m-am gandit la un elf 5w30 sau 5w40 depinde ce gasesc).

Comment

• cum adik piese de origine? poti cumpara tu uleiul, filtru, etc.?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google