Recomand Dacoserv Militari.
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Despre Dacoserv Militari mai multi au spus lucruri bune. Din nou, subliniez ca eu nu am fost pe acolo, scot doar o concluzie din multe threaduri, cu pataniile altor useri, in diverse situatii. La urmatorul schimb de ulei ma bate gandul sa trec pe la ei, sa-i testez pe viu.
De asemenea, despre Nesti se mai spusesera in general lucruri bune...pana de curand, cand am gasit un pic cam multe probleme semnalate si pe la ei...
Oricum, o discutie generala despre service-uri ar fi bine sa se mute pe topicul dedicat. ;)
Comment
-
Se inlocuieste cureaua de distributie, curea accesorii, rola intinzatoare, pompa de apa, ulei, filtru ulei, filtru aer, se inlocuieste antigelul, se verifica sistemul de franare (la nevoie se inlocuiesc placutele de frana), se verifica nivel lichid de frana (la nevoie se completeaza), se inlocuiesc bujiile, inspectie caroserie, se verifica jocurile la articulatii, diagnoza computerizata.
Comment
-
Originally posted by andy79 View Post@bossake: recomand si eu Dacoserv Militari (cam scumpi insa, dar calitatea merita). Si un plus pentru Dacoserv...NU AU ACCEPTAT "ATENTII" (nici mecanicii, nici seful de atelier....nimeni)In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment