Originally posted by Rocri
Revizii Dacia Logan Benzina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
-
N-au cum sa isi dea seama. Chiar daca vad le zici ca ai facut schimbul de ulei la 7.500 km la un service Dacia. Cel de la 7.500 km nu se trece in carte deobicei.
Comment
-
Revizia de 60.000 km e foarte ieftina, fata de alte marci de masini.
La un Audi/VW, prima revizie e 1.500 ron, cea de 60.000 km ajunge si la 5.000-6.000 ron.
Comment
-
Foarte ieftina..ma rog, o fi pt cine are bani mai multi. De diesel nici nu vreau sa pomenesc (nu numai ca sunt offtopic, dar 11-13 mil...)
Sunt destul de documentat, dar uite ca la Audi sau VW chiar nu stiam cat costa revizia de 60000. M-ar bucura niste date concrete. Ce Audi si ce VW? Q7 si Tuareg?? Nici la astea nu poate fi atat, sa fim seriosi (1500-1800 Euro??)
PS: prima rezizie la un Passat nu depaseste 5-6 milioane.Last edited by Octavian; 18 October 2007, 14:34.
Comment
-
Da, alea sunt preturile pentru Touareg sau Q7.
La restul modelelor s-ar putea sa fie mai ieftina revizia, pentru ca nu intra atat de mult ulei si depinde si cat costa piesele care se schimba.
Comment
-
Asta daca nu dai toti banii pe revizia de 45.000 km.)
Comment
-
Ai revenit, cam tarziu ) Nu, sa fim linistiti, am toate facturile pana la 60k de la frate-meu si stiu ce ma asteapta. Poate defapt eu castig putin si m-am ''intins'' prea mult, poate mai bine ramaneam la Dacia 1300 (care are in motor si acum MOBIL) Oicum mi se pare mult la cat castig eu
Comment
-
Originally posted by D-FENSSper sa-mi iau Logan 16v,probabil prin vara
PS:Nu tin partea alora pt ca sunt prea mici pt mine si nu imi plac dar zic si eu asa....Last edited by fabulous4u2; 19 October 2007, 23:25.
Comment
Comment