"Meseriasi" Service Autorizat Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Meseriasi" Service Autorizat Dacia

Saptamana trecuta am facut revizia de 60 k + distributia la logan 1,5 dci.

Toate bune si frumoase, dar , dupa ce am parcurs circa 15 km de la service am inceput sa aud un zgomot , de fapt "suierat" care venea de sub capota...
    Am tras pe drreapta si am identificat zona de unde provenea zgomotul: "distributia"
    Pun mana pe telefon, il sun pe "dulgherul auto" care a prestat lucrarea, ii comunic ca se aude un zgomot/suierat de sub capota din zona distributiei , zgomot care nu se auze inainte.
    "Meseriasul" ma asigura ca a montat totul ca la carte si ca zgomotul ar fi produs de la curea, care nu e originala (Contitech) si va disparea dupa ce se mai "rodeaza"....

Bineinteles ca nu "halesc" faza si ii anunt ca a doua zi vin inapoi sa vada ce se intampla. Ma prezint a doua zi, zgomotul se mai atenuase un pic.Nea mecanicul si Seful de service ma asigura ca nu are rost sa desfaca distributia din nou pentru ca zgomotul oricum va disparea.

Ii amenint ca ma duc la alt service si daca aia constata ca exista vreun defect de manopera fac un scandal monstru si le aduc OPC ul pe cap.

La cateva zile dupa,ma duc la alt service auto, un service "multimarca", unde
    cele mai negre temeri ale mele s au adeverit.
    " meseriasul" de la Dacia imi intinsese cureaua foarte tare, martorul de uzura de pe rola intinzatoare , sau cum se cheama , nu era in pozitia corecta.
    Baietii i au mai dat drumul foarte putin curelei , iar acum nu se mai aude nici cel mai mic zgomot.

Morala ca va invit sa o trageti singuri...

Am si niste poze dar nu stiu cum sa le incarc.

Stima!

sub fereastra de editare da Go advanced si incarci pozele.

Comment

Trebuia sa de duci la mencanicul care tia montat distributia si sa il dai cu capul de motor sa ii intre bine in cap greselile pe care lea facut

Comment

Isi bat joc de banii oamenilor.De aceea nu voi apela cu nici o masina la service autorizat.Sunt atatea ce pot face treaba astora la preturi mult mai bune.Apropo de distributie,credeti ca 5 ani este prea mult pt masina fara schimbare de distributie?masina are 37000km
        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

lasa ca si sunt patit cu "meseriasii" astia de la dacia!! am fost sami faca rugina de la semiaripi din portbagaj ... am fost odata ... a facut ,tot intra apa , iar a ruginit, am fost a doua oara, iar a ruginit, a 3-a oara m-am dus cu TATA si sa dus direct la director si a facut scandal si sa vedeti cum baietii au demontat telescoapele de pe spate ca pe acolo intra apa...

mai am o intrebare cata garantie are caroseria?
          sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

-garantia comerciala anticoroziune 6 ani (carnet garantie pagina 17)

micutzu666- eu am masina de 1 an si 4 luni cu 43850 km... si nu am schimbat nimic, cei de la service mi-au spus ca abia pe la 60000km o voi schimba... (ca ar fi bine) Asa ca tu la 37000 nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme...
            Last edited by s.catalin; 8 April 2010, 09:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pai da dar cica se schimba si la nr de ani nu neaparat la km!ca imbatranesc curelele etc

Comment

am fost multumit de orice interventie care am avut-o la service autorizat Dacia. depinde si cine este in tura
                sigpic

Comment

S-ar putea, nu sunt mecanic... dar sincer mie imi suna mai mult a "foame de bani"...(daca ai aflat de la cei din reprezentanta)...
                  Poate cineva mai mecanic ca noi ne poate ajuta cu o informatie...? multumim

Si eu sunt multumit de cei din reprezentanta la care imi fac reviziile... dar depinde si de reprezentanta pentru ca unele au niste preturi exagerate si pe deasupra lucreaza si neatent sau defectuos...
                  Last edited by s.catalin; 8 April 2010, 10:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

mi au cerut 20 mil cu tot cu schimbul de ulei filtru pentru distributie!!!!pai nici la skoda nu te costa atatnebunie curata!!

Comment

Distributia peste 60.000km sau 4 ani e o loterie. Poti sa ai ghinionul sa se rupa char si inainte de acest termen dar dupa aceste termene riscul ruperii creste considerabil, acum depinde de noroc si de felul cum ai expoatat masina. DAu u nexemplu taicamiu la clio 1.4 benzina are distributia originala si are 7ani si 60.000km si nu s-a rupt dar lui ii place sa isi forteze norocul si nu cred ca o va schimba prea curand. Daca ti la linistea si la bani tai eu te sfatuiesc sa o schimbi atunci cand recomanda producatorul in cazul loganului 60.000km sau 4 ani. Distributia la loganul meu 1.5dci care am schimbato la 60.000km si 3.5ani arata bine nu parea uzata sau imbatranita dar eu prefer sa merg cu masina fara griji decat sa risc.

Comment

Am inteles!Ms

Comment

Si pozele cu pricina:

Astept reactii pertinente din partea voastra.

Multumesc.
                          Attached Files

Comment

Daca va uitati la pozele 4 si 5 o sa vedeti ca nici una nu are intinzatorul de la cureua de distributie pusa la semne .Deci ?

Comment

Mai nou cureaua are punct si la rola intinzatoare? Sunt in cea mai deasa ceata!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google