If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am schimbat discuri si placute acum 8 -9 mii de km , dar la stilul meu mai agresiv nu garantez pentru placute , am 68 de mii , lichidul de frana si de servo precizez ca nu l-am schimbat niciodata , antigelul l-am schimbat la 65 de mii cu glaceol tip d
mai am o nelamurire fltrul de motorina stiu ca trebuie neaparat original , dar filtru de aer si ulei pot sa le pun un mann sau un bosch sau trebuie tot de origine? nu inteleg de ce costa 1 milion un filtru de aer de origine
si inca ceva am vazut ca pe filtrele de motorina originale scrie renault si am vazut ca sunt si filtre delphi care e diferenta?
La cel pentru Euro 3 nu ştiu cum este scris, dar un lucru este sigur, pune de origine fără să mai stai pe gânduri !
Este mai uşor să previi, decât să remediezi !
Am 49000 km la bord si 4 ani , as dori sa ii fac azi schimbul de ulei si celelalte legate de revizie, am o intrebare, in carnet intretinere zice ca trebuie inlocuit si lichidul de frana la 90000km sau 3 ani, oare sa il inlocuiesc si pe acesta acum? sau sa mai las sa fac km pana spre 80-90 mii?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment