Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizia de 75.000km
    Filtru ulei mann 29ron
    Filtru aer mann 49ron
    Filtru motorina origine 120ron
    Filtru polen origine 30ron
    Spray igienizat instalatie ac Mafra Odorbact 29ron
    Buson magnetic 17ron(parca)
    Manopera 130ron
    S-au schimbat pe garantie cap de bara stanga , 1 bujie ca era arsa . S-a efectuat test injectoare/pompa totul ok , test geometrie si amortiozare sunt ok , doar ca nu "cad" bine rotile si ar fi recomandata schimbarea lor + flansele .
    S-au facut si poze la usi ca sunt ruginite , asteptam telefon sa vedem ce decide Dacia mai departe...

Comment

• si ce ulei ?

Comment

• Am uitat uleiul , Castrol Magnatec Diesel 10w40 115ron 4l .
        Revizia a fost facuta la Amg Pantelimon , iar piesele au fost cumparate de la Daciashop si filtrul de polen de la userul "planetara" .
        Last edited by Nimeni; 6 June 2013, 12:46.

Comment

• de ce n-ai mai pus 45 lei pentru castrol edge fst turbo diesel 5w40, si spunea masinuta "saru' mana".

Comment

• La urmatoarea revizie o sa folosesc edge sau motul , sa vedem.Acum diferenta de 45ron+5 au fost rezervati sigurantelor de capota ) . Deja masina o sa iasa din garantie si manopera o sa fie "o bere" pentru mine.

Comment

• salutare

Daca folisiti castrol sa-l verificati pe la 6000-7000 km si o sa aveti o mare surpriza neplacuta
              ym! dorinu2005@yahoo.com
              BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Detalii te rog ca eu la logan am folosit de 2 ori Magnatec 10w40 si de alte 2-3 ori EDGE 5w40 si nu am avut nici o surpriza neplacuta uleiul + restul de filtre,etc fiind schimbate la fiecare 10.000 km ca asa aveam intervalul de service.
                Momentan la Duster am ramas pe uleiul recomandat: ELF Solaris DPF 5W30.
                Last edited by god; 27 June 2013, 20:07.
                ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Ce surpriza? Eu pun de vreo 3 ani castrol 5w40 si merge perfect motorul

Comment

• Eu am bagat de doua ori castrol magnatic 10w40 si la 6000-7000 trebuia sa completez,si am trecut din nou pe oil dacia si vad ca mai am probleme cu mancatul uleiului,am deja 9000 km si joja e la treisfert,bag doar 4 litri.

Comment

• Din cate stiu in carte este mentionat 4.3, 4.4 nu mai tin minte exact dar oricum peste 4...

Comment

• 4.2 trebuie pus in motorul 1.5 dci
                        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• eu stiu ca in carte se specifica 4,5, dar 4,3 e suficient.

Comment

• Cu 4,5L de Elf TD 10w40 pusi la revizie, dupa ~4000km nivelul este maxim pe joja, nici mai mult nici mai putin dar este negru ca taciunele.

Comment

• Negru ca taciunele este defapt dupa mult mai putin de 4000 km si asa este normal, nu e nici o problema

Comment

• si eu 4L de ulei pun.la ultimul schimb am pus 0w40 mobil1td.am vreo 8000km cu el merge bine motorasul
                                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google