si pana la urma ce imi recomandati ? filtru de origine sau filtru delphi ? sunt de incredere uleideulei ? am luat ulei de la ei si nu ma pot plange, dar la filtre... nu stiu.
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu mă bucur că ai început să ai încredere în magazinele online, faţă de acum vreun an când nici nu vroiai să auzi de ele.
Cumpără atunci filtrele tot de la uleideulei, poate mai obţii şi o reducere de la ei pentru întreg pachetul de revizie (ulei motor + filtre).
Comment
-
pana la urma. daca e sa iei teapa, poti sa iei de la orice magazin sau orice user.
si cred ca e mult mai usor de manarit un ulei decat un filtru. filtrul trebuie sa mai si semene si sa aiba o anumita greutate. la ulei, pui altceva in bidounul ala si gata.
Comment
-
Luna viitoare m-a duc si eu. Am fost cu vre-o 2 luni in urma la Meridian, mi s-a părut ca e dus uleiul si am vrut sa fac revizia la 12k km. Am vb chiar cu mecanicul șef de la service care mi-a recomandat la revizie Elf evolution ( parca). In rest nu erau probleme. I-am explicat ca eu conduc mai sportiv si mi-a spus ca nu e problema, afara reviziile se fac la 30k, deci mașina tine fără probleme.
O sa merg pe mana lor, mai ales ca e in garantie. Nu e vb de 100-200 de lei in plus sau minus, dar mi-au inspirat încredere. Oamenii chiar știu ce facMy Ride sigpic
Comment
-
mai bine mergeai la dacoserv. la meridian sunt cam hoti. si nu cred ca stiu mai multa meserie decat la dacoserv.
Originally posted by Ampt View PostLa fel de uşor se mânăreşte şi filtrul de motorină. Am văzut acum doi ani nişte filtre de ulei aşa de bine contrafăcute, încât jurai că sunt originale.
Comment
-
@Madutzu25: Acesta este uleiul pe care ţi l-a recomandat cel de la Meridian.
Comment
-
manopera e undeva la 300 lei; pachetul complet de distributie si accesorii (inclusive role) este 650 lei (pe origine) deci totalul este undeva la 1000 lei fara schimbul de consumabile (filtre+ulei) care mai fac inca 250 lei deci 1250lei este mai mult decat correct ca pretsigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
Comment