Oh da ...de acum incolo imi trimit femeia cu masina la service
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Razvan_DUB View Postvoi schimbati placutele de frana la 20 000km? eu le-am schimbat abia la 40 000km. iar ca pret mi se pare exagerat. pe mine cel mai mult m-a costat revizia de 40 000 unde mi-au schimbat si placutele, si a fost de 500 ron.sigpic
Comment
-
hm ...
M-am uitat acum la ulei si am vazut ca e cu 1-2 mm peste linia de maxim. La revizie imi aduc aminte ca s-au pus cam 4,3 litri (nu mai stiu exact tre sa ma uit pe butelca de ulei) ... si din cate vad aici ar trebui pusi doar 4,1 ...
mentionez ca s-a schimbat si filtru de ulei. s-a pus prea mult sau e ok asa?
Comment
-
Originally posted by CAnnabYS View Posthm ...
M-am uitat acum la ulei si am vazut ca e cu 1-2 mm peste linia de maxim. La revizie imi aduc aminte ca s-au pus cam 4,3 litri (nu mai stiu exact tre sa ma uit pe butelca de ulei) ... si din cate vad aici ar trebui pusi doar 4,1 ...
mentionez ca s-a schimbat si filtru de ulei. s-a pus prea mult sau e ok asa?sigpic
Comment
-
@CAnnabYS: Se pun 4,1 litri. Daca au pus 4,3 litri nu e bine, mai ales daca nu l-a lasat sa se scurga tot uleiul vechi.
Comment
-
60.000 anyone?
Nu a facut nimeni revizia de 60.000 km la dci? Am un Ambition, si imi e tare teama de revizi asta, avand in vedere ca deja am depasit km si ea face 12 mil. In plus trebuie sa schimb si placutele (sunt cele cu care a venit din fabrica) si parca am citit undeva ca asta inseamna 3mil in plus... HELP
Comment
-
Originally posted by andrei View Post@CAnnabYS: Se pun 4,1 litri. Daca au pus 4,3 litri nu e bine, mai ales daca nu l-a lasat sa se scurga tot uleiul vechi.
p.s. au lasat uleiul vechi destul sa se scurga
Comment
-
Originally posted by aRIPeL View PostNu a facut nimeni revizia de 60.000 km la dci? Am un Ambition, si imi e tare teama de revizi asta, avand in vedere ca deja am depasit km si ea face 12 mil. In plus trebuie sa schimb si placutele (sunt cele cu care a venit din fabrica) si parca am citit undeva ca asta inseamna 3mil in plus... HELP
la tm cea de 60 de mi costa 13 milioane cu manopera cu tot ) blestemesigpic
Comment
-
Salutare.
are cineva idee daca pot face verificarea de 10.000 km sau 1 an mai repede.
Acum am 5.100 km aprox.,insa la jumatea lui mai intentionez sa merg intr-o plimbare mai lunga cu masina(TM-ITALIA-FRANTA-SPANIA si retur)si as vrea sa stiu daca pot face revizia inainte de a pleca fara a avea 10.000 de km sau 1an,pentru ca nu as vrea sa pierd garantia intorcandu-ma la 15.000 de km si sa mi se spuna ca am depasit cu mult termenu.
multumesc.daca a mai fost cumva cineva in situatia mea astept raspuns.
Comment
-
Nu stiu exact cum e aici , eu la revizia de 30.000 am avut cu 200 km peste si nu au spus nimic baieti de la autoeuropa ce-l mai bine e sa te duci si sa vb cu ei eventual sa faci revizia cu 1-2 zile inainte sa pleci.Last edited by crististreulea; 1 March 2008, 14:03.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
diavolutu...poti face verificarea mai epede de 10 000 km...nu au ce sa comanteze...ei sunt bucurosi ca iti iau banii pe manopera si eventual piese...mai nasol e cand depasesti numarul de kilometrii la care trebuie sa faci revizia...sau poate o poti lasa si o faci la un service autorizat dacia de afara...e si asta o optiune.sigpic
Comment
-
@diavolutu: Eu varianta cu revizia in afara as fi ales-o, dar e alegerea ta.
In Franta chiar se lucreaza bine.
Comment
-
Azi am facut si eu revizia la 20 000km la Rent Car Constanta:
-schimbat filtru de motorina
-schimbat filtru de ulei(cumparat de mine Castrol 5W-40 Magnatec Diesel) 180 ron din Carrefour
-schimbat filtru de aer(cumparat de mine) 20 ron
-schimbat ulei
Total Cost: 460 ron cu manopera inclusa.Attached Files
Comment
Comment