Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oh da ...de acum incolo imi trimit femeia cu masina la service

Comment

• Revizie 20.000 km diesel
      420 ron cu ulei Mobil iar daca vreau si schimbul de placute (sistem ABS) + 220 ron
      total 640 ron ..... o fi mult ?
      Si inca ceva ... ce ulei sa aleg intre Mobil si Elf ?
      :popa:

Comment

• Originally posted by Razvan_DUB View Post
        voi schimbati placutele de frana la 20 000km? eu le-am schimbat abia la 40 000km. iar ca pret mi se pare exagerat. pe mine cel mai mult m-a costat revizia de 40 000 unde mi-au schimbat si placutele, si a fost de 500 ron.
        da dar la tine or fi mai ieftine accesorile fiind si din pitesti iar pe la alti is alte adaosuri
        sigpic

Comment

• hm ...

M-am uitat acum la ulei si am vazut ca e cu 1-2 mm peste linia de maxim. La revizie imi aduc aminte ca s-au pus cam 4,3 litri (nu mai stiu exact tre sa ma uit pe butelca de ulei) ... si din cate vad aici ar trebui pusi doar 4,1 ...

mentionez ca s-a schimbat si filtru de ulei. s-a pus prea mult sau e ok asa?

Comment

• Originally posted by CAnnabYS View Post
            hm ...

M-am uitat acum la ulei si am vazut ca e cu 1-2 mm peste linia de maxim. La revizie imi aduc aminte ca s-au pus cam 4,3 litri (nu mai stiu exact tre sa ma uit pe butelca de ulei) ... si din cate vad aici ar trebui pusi doar 4,1 ...

mentionez ca s-a schimbat si filtru de ulei. s-a pus prea mult sau e ok asa?
            asa e 4.3 L miau pus si mie la arad la prima revizie de 10 mi acuma merg la tm la auto europa si im baga halvoline 10w40 platesc 5 l si 700ml ii iau acas + filtru aer,ulei,si motorina
            sigpic

Comment

• @CAnnabYS: Se pun 4,1 litri. Daca au pus 4,3 litri nu e bine, mai ales daca nu l-a lasat sa se scurga tot uleiul vechi.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• 60.000 anyone?

Nu a facut nimeni revizia de 60.000 km la dci? Am un Ambition, si imi e tare teama de revizi asta, avand in vedere ca deja am depasit km si ea face 12 mil. In plus trebuie sa schimb si placutele (sunt cele cu care a venit din fabrica) si parca am citit undeva ca asta inseamna 3mil in plus... HELP

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                  @CAnnabYS: Se pun 4,1 litri. Daca au pus 4,3 litri nu e bine, mai ales daca nu l-a lasat sa se scurga tot uleiul vechi.
                  Ma uit maine dimineatza poate a mai papat motorul cate ceva ... daca nu, da-mi o idee ce e de facut, si ce consecinte ar putea avea faptu ca au bagat mai mult. Mersi

p.s. au lasat uleiul vechi destul sa se scurga

Comment

• Originally posted by aRIPeL View Post
                    Nu a facut nimeni revizia de 60.000 km la dci? Am un Ambition, si imi e tare teama de revizi asta, avand in vedere ca deja am depasit km si ea face 12 mil. In plus trebuie sa schimb si placutele (sunt cele cu care a venit din fabrica) si parca am citit undeva ca asta inseamna 3mil in plus... HELP
                    cam 1.5 mil in plus e cu placutele
                    la tm cea de 60 de mi costa 13 milioane cu manopera cu tot ) blesteme
                    sigpic

Comment

• Salutare.
                      are cineva idee daca pot face verificarea de 10.000 km sau 1 an mai repede.
                      Acum am 5.100 km aprox.,insa la jumatea lui mai intentionez sa merg intr-o plimbare mai lunga cu masina(TM-ITALIA-FRANTA-SPANIA si retur)si as vrea sa stiu daca pot face revizia inainte de a pleca fara a avea 10.000 de km sau 1an,pentru ca nu as vrea sa pierd garantia intorcandu-ma la 15.000 de km si sa mi se spuna ca am depasit cu mult termenu.
                      multumesc.daca a mai fost cumva cineva in situatia mea astept raspuns.

Comment

• Nu stiu exact cum e aici , eu la revizia de 30.000 am avut cu 200 km peste si nu au spus nimic baieti de la autoeuropa ce-l mai bine e sa te duci si sa vb cu ei eventual sa faci revizia cu 1-2 zile inainte sa pleci.
                        Last edited by crististreulea; 1 March 2008, 14:03.
                        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• diavolutu...poti face verificarea mai epede de 10 000 km...nu au ce sa comanteze...ei sunt bucurosi ca iti iau banii pe manopera si eventual piese...mai nasol e cand depasesti numarul de kilometrii la care trebuie sa faci revizia...sau poate o poti lasa si o faci la un service autorizat dacia de afara...e si asta o optiune.
                          sigpic

Comment

• @diavolutu: Eu varianta cu revizia in afara as fi ales-o, dar e alegerea ta.
                            In Franta chiar se lucreaza bine.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Azi am facut si eu revizia la 20 000km la Rent Car Constanta:
                              -schimbat filtru de motorina
                              -schimbat filtru de ulei(cumparat de mine Castrol 5W-40 Magnatec Diesel) 180 ron din Carrefour
                              -schimbat filtru de aer(cumparat de mine) 20 ron
                              -schimbat ulei

Total Cost: 460 ron cu manopera inclusa.
                              Attached Files

Comment

• are cineva idee cat ma costa revizia la 40.000 km ?
                                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google