Originally posted by zeinedin
View Post
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Uleiul e in jur de 100 ron, deci nu e diferenta mare la el. Filtrul de aer e in jur de 60 lei, aici e o diferenta cam mare, iar filtrul de motorina sub 130 lei nu se gaseste la dealer.
Comment
-
Da, la Rent Car Service nu-ti primesc materialele tale. Mai bine mergi in Tulcea sau Slobozia.
Comment
-
Originally posted by huzzy1981 View PostAm facut vineri revizia de 10 mii la un logan diesel de 70 de cai la caremil iasi; ulei mobil 10w40 (5 litri), filtru aer, filtru ulei si manopera, 435 de lei. cam scump, insa la vaslui era doar cu vreo 50 de lei mai ieftin si nu merita deplasarea, plus ca la vaslui nu ma lasau langa masina (am intrebat) iar aici m-au lasat!
drum intins!
Comment
-
Andrei daca ma duc la dacoserv desi am 8200 km o sa comenteze ceva cei de acolo? Nu prea mai imi place cum merge motorul , nu mai are viata , mentionez ca nu am schimbat nici uleiul si nici filtrul de aer pana acum. Cam cat mai pot economisi daca imi cumpar eu filtru de motorina si aer ?Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei
Comment
-
In timpul reviziei m`au lasat si pe mine sa stau langa masina ... au comentat putin ca nu prea ai voie sa stai dar tot am stat ) siiiiiiiii .... in loc de Ulei motor ELF TURBO DIESEL 10W40 a vrut sa imi bage Havoline Diesel Extra 10W40 ... si le`am zis k eu vreau ulei ELF ... pt k asa e recomandat si in carte ... si nici pe forum nu am vazut pe cineva care sa fi folosit Havoline
Si intrebarea este .. daca am procedat bine ? Si daca cunoasteti pe cineva care sa fi bagat Havoline si dk se comporta bine ! Multumesc.
Comment
-
@stanlei_82: Nu comenteaza nimic. Ia filtrele de la ei, ca sunt preturi destul de mici.
Comment
-
Daca filtrul de aer are mizerie pe el se simte la puterea masinii.
Verificarea instalatiei de AC se face contra-cost daca nu se gaseste nici un defect.
Comment
-
Stie cineva daca la AutoEuropa in Timisoara te lasa cumva sa stai langa masina? Ei la telefon zic ca nu, dar daca ii ung cu ceva nu ma lasa?
Si cu uleiul ce tot bolboroseste aia la telefon ca pot merge cu el dar ca imi scrie in cartea de garantie ca nu am pus uleiul lor... nu se poate sa "uite" sa scrie?
Si inca o intrebare...se poate face ITP la ei la AutoEuropa? Ca imi expira exact in ziua in care fac si revizia, si trebuie sa il fac si pe ala, si la ei pe pagina am vaz ca au si ceva departament de inspectie tehnica...:chair: :sign_war: :sword:
Comment
-
Offtopic... imi zice si mie cineva unde apare itpu??? E notat undeva ca eu nu sh cand trebuie sa i fac la a meaDrive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
Comment