Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by zeinedin View Post
    Am facut si eu in sf revizia la 20000 km in constanta. Sa va spun ce am pus si cat m`a costat.

1. Ulei motor ELF TURBO DIESEL 10W40 - 126,45 lei
    2. Filtru ulei - 23,40 lei
    3. Element filtrant aer - 90,82 lei
    4. Filtru de motorina - 133,98 lei

In total m`a ajuns 379,10 lei
    Plus Manopera 99,13 lei

M`a ajuns la 478,23 Lei !

Ce ziceti ? M`a costat bine ? Sau m`a ajuns mult ? :-s
    As spune ca ai iesit destul de rau. Ulei Elf Turbo Diesel 10W 40 se gaseste chiar si la 70 lei bidonul de 5 litri, filtru de aer la 30 - 40 de lei, filtru de motorina la 90-100 de lei. Fa socoteala si tu. Manopera e OK. Cam asa e peste tot. Acum eu vorbesc din punctul de vedere al celui care a trecut peste revizia de 20000 chiar mai rau decit tine, dar am invatat de pe acest forum cum sa eviti jecmaneala la care suntem supusi cind mergem la revizii. Cel mai ieftin iesi daca mergi la revizie cu materialele cumparate de tine, bun inteles trebuie ca Service-ul la care mergi sa accepte acest lucru. Primele doua revizii le-am facut si eu orbeste . Am crezut ca oamenii sunt cumsecade. N-a fost asa. La ultima revizie cea de 30000 m-am dus cu materialele mele si am constatat ca poti sa reduci factura cu cel putin 30%.

Comment

• Uleiul e in jur de 100 ron, deci nu e diferenta mare la el. Filtrul de aer e in jur de 60 lei, aici e o diferenta cam mare, iar filtrul de motorina sub 130 lei nu se gaseste la dealer.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu stiu unde citisem ca in constanta nu te lasa sa vi cu materialele tale. dar in fine, asta e acum am facut`o ..

Comment

• Poi...si eu sunt din constanta, si am patit-o... chiar nu iti primesc materialele tale...
          Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
          sigpic

Comment

• Da, la Rent Car Service nu-ti primesc materialele tale. Mai bine mergi in Tulcea sau Slobozia.

Comment

• Originally posted by huzzy1981 View Post
              Am facut vineri revizia de 10 mii la un logan diesel de 70 de cai la caremil iasi; ulei mobil 10w40 (5 litri), filtru aer, filtru ulei si manopera, 435 de lei. cam scump, insa la vaslui era doar cu vreo 50 de lei mai ieftin si nu merita deplasarea, plus ca la vaslui nu ma lasau langa masina (am intrebat) iar aici m-au lasat!
              drum intins!
              teau lasat langa masina fara sa comenteze?Caremilul?OOOOOOOOOOOOO

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• Andrei daca ma duc la dacoserv desi am 8200 km o sa comenteze ceva cei de acolo? Nu prea mai imi place cum merge motorul , nu mai are viata , mentionez ca nu am schimbat nici uleiul si nici filtrul de aer pana acum. Cam cat mai pot economisi daca imi cumpar eu filtru de motorina si aer ?
                Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Stanlei poti sa mergi linistit ca nu comenteaza nimeni.
                  2004 Dacia Logan 1.4MPi
                  2006 Dacia Logan 1.5dCi
                  2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• In timpul reviziei m`au lasat si pe mine sa stau langa masina ... au comentat putin ca nu prea ai voie sa stai dar tot am stat ) siiiiiiiii .... in loc de Ulei motor ELF TURBO DIESEL 10W40 a vrut sa imi bage Havoline Diesel Extra 10W40 ... si le`am zis k eu vreau ulei ELF ... pt k asa e recomandat si in carte ... si nici pe forum nu am vazut pe cineva care sa fi folosit Havoline
                    Si intrebarea este .. daca am procedat bine ? Si daca cunoasteti pe cineva care sa fi bagat Havoline si dk se comporta bine ! Multumesc.

Comment

• @stanlei_82: Nu comenteaza nimic. Ia filtrele de la ei, ca sunt preturi destul de mici.

Comment

• Multumesc dar chiar asa mare sa fie diferenta fara schimburile astea de filtre ? Adica se va reduce si consumul si se va mari puterea? Presupun ca verificarea instalatiei de a/c care nu prea face frig ar trebui sa fie pe garantie. ?
                        Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Daca filtrul de aer are mizerie pe el se simte la puterea masinii.
                          Verificarea instalatiei de AC se face contra-cost daca nu se gaseste nici un defect.

Comment

• Stie cineva daca la AutoEuropa in Timisoara te lasa cumva sa stai langa masina? Ei la telefon zic ca nu, dar daca ii ung cu ceva nu ma lasa?
                            Si cu uleiul ce tot bolboroseste aia la telefon ca pot merge cu el dar ca imi scrie in cartea de garantie ca nu am pus uleiul lor... nu se poate sa "uite" sa scrie?
                            Si inca o intrebare...se poate face ITP la ei la AutoEuropa? Ca imi expira exact in ziua in care fac si revizia, si trebuie sa il fac si pe ala, si la ei pe pagina am vaz ca au si ceva departament de inspectie tehnica...
                            :chair: :sign_war: :sword:

Comment

• Offtopic... imi zice si mie cineva unde apare itpu??? E notat undeva ca eu nu sh cand trebuie sa i fac la a mea
                              Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
                              www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

• Iti apare pe spatele talonului
                                :chair: :sign_war: :sword:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google