Gicule este adevarat ca ti-au pus ulei ELF ?
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by gxgau pus apa demineralizata(nu stiu la ce )
Comment
-
Originally posted by gxgElf Turbo diesel 10w40. 4 litri.
Comment
-
ieri am facut revizia la 10000 la CNCD(centrul national de comercializare dacia) in pitesti:
-ulei mobil 1 10w40 5L=130 ron
-filtru ulei =22 ron
-filtru aer=55 ron
-manopera=60 ron
-pus pe tester si fara probleme
total platit la CNCD = 267 ron
baietii se prezinta bine,stiu meserie si te lasa sa stai langa masina.placut impresionat de ei.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Salut,
Sper sa nimeresc bine, am si eu o intrebare: in curand trebuie sa merg la revizia de 40 mii km (1.5 dci) si as incerca Castrol 5W40 GTD Magnatec. La celelalte 3 revizii am folosit Dacia Oil. Asadar, este vreo problema daca schimb abia acum tipul de ulei? Si inca ceva: imi poate cineva recomanda un service Dacia din Timisoara? As prefera sa-l schimb pe cel din Resita deoarece am dubii in ceea ce priveste profesionalismul personalului angajat. Multumesc
Comment
-
Originally posted by florinsSalut,
Sper sa nimeresc bine, am si eu o intrebare: in curand trebuie sa merg la revizia de 40 mii km (1.5 dci) si as incerca Castrol 5W40 GTD Magnatec. La celelalte 3 revizii am folosit Dacia Oil. Asadar, este vreo problema daca schimb abia acum tipul de ulei? Si inca ceva: imi poate cineva recomanda un service Dacia din Timisoara? As prefera sa-l schimb pe cel din Resita deoarece am dubii in ceea ce priveste profesionalismul personalului angajat. Multumesc
Comment
-
am si eu o intrebare....ca tot sunt nou pe forul....am un logan diesel si ma pregatesc sa fac un drum mai lung....toate bune si frumoase, dar am deja 8700 km....si tre sa-i fac revizia.., la 10.000.....ce sa fac?pentru ca estimez ca ma voi intoarce pe la cu 10.500 km la bord....sa se supere cei de la service? am uitat sa va spun ca service-ul este emilian (sibiu) cu o recunoscuta reputatie pentru tratamente ca la stana...
Comment
-
Originally posted by dorin.tunsoiam si eu o intrebare....ca tot sunt nou pe forul....am un logan diesel si ma pregatesc sa fac un drum mai lung....toate bune si frumoase, dar am deja 8700 km....si tre sa-i fac revizia.., la 10.000.....ce sa fac?pentru ca estimez ca ma voi intoarce pe la cu 10.500 km la bord....sa se supere cei de la service? am uitat sa va spun ca service-ul este emilian (sibiu) cu o recunoscuta reputatie pentru tratamente ca la stana...
Comment
-
Originally posted by iulian_visDorine, du-te nene la alt service ca nu te obliga nimeni sa faci la aia daca sunt ciobani pe banii tai.
Comment
Comment