Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gxg View Post
    Pe mine revizia de 20.000 km facuta la Tulcea, dar in vara, m-a costat ~370lei.
    Poti, te rog, sa afisezi o poza care sa cuprinda detaliile facturii?
    Mi se pare un pret miiic (da, am retinut, in vara)
    Curiozitatea mea: sa vad tariful pentru manopera si preturile consumabilelor

Merci!
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Originally posted by gxg View Post
      Pe mine revizia de 20.000 km facuta la Tulcea, dar in vara, m-a costat ~370lei.
      Pai am vorbit si la Tulcea si mi-au spus ca o sa ma coste cam 410-420 ron.
      Daca as fi facut-o la Tulcea sa spunem ca m-ar fi costat 410 ron + motorina dus-intors tot cam atat m-ar fi ajuns poate chiar putin mai mult si as mai fi pierdut si timp pe drum.
      In tara momentan.

Comment

• Factura e la tata la firma. Sa vad daca pot face rost de ea. Manopera a fost 0(zero)
        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• @CosTin: Nu ti se pare cam scump filtru de aer ? Ce stie sa faca de 90 RON ?
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Pai stie sa faca de toate: sa citeasca, sa faca de mancare, sa vorbeasca frumos motorului ca sa consume mai putin, stie....Multe....)))))))
            Astea-s preturile la reprezentanta, nu avem ce face daca vrem garantie. Daca ar fi fost sa ne fi lasat sa venim cu piesele noastre am fi iesit muuult mai ieftin. :|
            In tara momentan.

Comment

• Adevarul este ca cei din anumite reprezentante au niste preturi mult prea exagerate.

Acum nu stiu cum sunt cei din alte orase dar unele reprezentante din Bucuresti te lasa cu piesele tale.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Eu v-am zis, in suceava revizia de 60000 la dci la dealer este 1700 de lei, acesta e pretul afisat

Comment

• Pai asta inseamna ca e nesimtire deja, e exagerat pretul.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Dci-ul meu de 70CP luat din aprilie anul acesta am la bord 8000 km, de la dealaer mi-au zis sa vin la revizie la 15000 km sau un an, intreb, e bine? Nu e prea tarziu? La 15000? Unii forumisiti observ ca au fost si la perioade mai mici, sau de ex 20000 a doua, inseamna ca prima a fost la 10000 nu?, dupa ce criteriu s-a prelungit revizia la 15000? Intreb sa nu am probleme.

Comment

• Au ieftinit reviziile (lungind termenul) ca o chestie de marketing sa fie mai ieftina exploatarea masinii. Dar avand in vedere ca la fiecare revizie iti schimba filtru de motorina nu stiu cat de mare va fi reducerea.

Oricum cred ca revizie la 10.000 e decent, daca circuli mult in oras si nu faci kilometrii aia in 2-3 lui mai bine fa mai des, adica la 10.000 cu purjare filtru si la 20.000 schimbarea lui.
                      Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                      http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Am si eu o problema si in acelasi timp o intrebare. Acum vreo 3-4 sapt am avut unele probleme cu motorul mai exact am lasat-o in service si dupa vreo 4 ore m-au sunat sa vin s-o iau. Mi s-a spus ca am avut o eroare la softul calculatorului de injectie si ca mi-au bagat softul din nou. Toate bune si frumoase , cand am plecat de la ei CB imi arata un consum mediu de 18%. Am reusit sa mai cobor la 7%
                        Dar dupa un drum in traficul din buc acum imi arata constant 9% . Pana acum desi am cauciucuri mai late nu depaseam 7.5% in bucuresti
                        Este posibil sa fie softul bagat aiurea de imi consuma atat. Nici de tras nu mai trage. Filtrele de aer si ulei le-am schimbat acum vreo 6-7 luni
                        Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Parametrii UCE injectie s-au resetat si trebuie sa mai treaca ceva timp pana isi revine la normal, dar incearca totusi un reset si vezi consumul dupa 500-600 km in oras.

Comment

• Pai si cum sa resetez. Am facut aproape 1000 km daca nu si mai mult
                            Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Salut !

Originally posted by BogdanT View Post
                              Am un diselache cumparat de la ADRAS si tot la ei accesorizat. Acum am implinit 10000km si am programat masina la revizie tot la ADRAS. M-am uitat aici pe forum de curiozitate sa vad si eu ce fac aia la prima revizie. Mie la tel astia de la ADRAS mi-au spus sa vin cu copie dupa factura masinii si cu talonul si ca ma costa 370 RON si atat. Ori eu pe forum am vazut scoruri mai mici. Adevarul e ca mai am cate ceva de lamurit cu ei, de ex senzorii de parcare nu mai functioneaza si cum sunt instalati tot de ADRAS, daia m-am programat tot la ei la revizie. Insa sa dau 370 RON pe revizia de 10000km parca e cam mult. Nu am vazut pe forum nici o revizie de 10000 atat de scumpa. As putea sa ma duc la ei numai cu problemele de garantie la accesorii si sa-mi fac rezivia in alta parte. Eu stau un Dr Taberei in Bucuresti. Unde ma sfatuiti sa fac revizia si cam cat costa?

Mersi.
                              Bogdan
                              ...Daca poti ocoleste ADRAS...Suntem vecini de cartier si asta cred ca e motivul pt care am cumparat de la ei....Eu am facut prima revizie..De 10.000(LOGAN KISS /85CP),si m-a costat cca 430 RON,desi la tel imi spusesera 370....Nici factura nu am luat-o pt ca era trecut de ora 18...Si nu mai avea cine s-o elibereze...NU MAI DAU PE ACOLO....

Comment

• @stanlei_82: Pai faci reset normal, la consum/km.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google