Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La revizia de 15000 Km am schimbat filtrul de motorina pt ca am vrut eu. obligatoriu este sa il schimbi la 30000. mi-au confirmat cei de la Ipso. Filtrul a costat 115 Lei.
    Nu te cheama nimeni sa faci revizia la 15000 si inca o data la 20000 doar pt a schimba filtrul de motorina.
    tema, ideea si morala este banii
    banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

• Fratilor voi faceti revizia la 15 000?

intreb pentru ca in carte scrie ca la diesel e la 10 000 iar daca mergi foarte mult in oras sa o faci la 5 000.

Eu schimb filtru de motorina la fiecare 10 000 e mai costisitor da eu zic ca e mai bine.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• A...sunt doua carti
        Una cu pragul de 10000 de km si alta, noua, freshhh, inventie a celor de la marketing, cu prag de service la 15000 (din primavara lui 2008).
        Mi se pare exagerat un schimb al filtrului de motorina la 30000 de km
        Si consider normala o revizie pe la 10000 de km, tinand cont de atmosfera, de particulele din ea, in Romania.
        Sunt tare curios de felul cum arata niste filtre de aer la 15000 de km
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Eu merg foarte mult in bucuresti (80%) si am fost surprins de cat de bine aratau filtrele la 15000 Km. Le-am schimbat pe toate dar ala de motorina arata impecabil iar filtrul de aer mai mergea 10000 lejer.
          tema, ideea si morala este banii
          banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

• Eu fac revizia la fiecare 5 000 si cand scot filtru de aer e negru de praf si eu merg foarte mult prin bucuresti.

Comment

• Revizia de 1 an facuta la Dacoserv Militari:
              Ulei Dacia Oil 5L - 110Lei
              Filtru Ulei - 31Lei
              Filtru Aer - 96Lei
              Manopera - 113Lei
              TOTAL - 350Lei

Concluzii:
              1. Cam scumpe "materialele", as fi iesit mai ieftin daca le-as fi cumparat din alta parte.
              Chiar mi-a spus mecanicul, care s-a ocupat de masina, ca pot sa merg sa cumpar din alta parte (ei aveau o problema la stocul intern), si pana la urma am luat de la magazinul Dacoserv materialele(magazinul nu era acelasi lucru cu stocul).
              Aveam de mers ceva pana la magazinul cel mai apropiat cu "materiale" pentru Dacia si nu m-am mai complicat.

2. Manopera, scumpa si ea ce-i drept, da chiar mi-a placut mecanicul care s-a ocupat. Eu fiind mai nepriceput la acest tip de "operatiuni"(si culmea asa imi doresc sa si raman), mare lucru nu prea ziceam, dar mecanicul ma tot intreba ce probleme are masina, daca mai trebuie sa-i faca ceva, daca am ceva nelamuriri, etc.
              Pe toata perioada "actiunii" am stat langa masina.

Pe manopera nu imi pare rau ca am dat cat am dat, o mica remuscare am la pretul "materialelor". Data viitoare voi lua din magazin aceleasi componente si sper sa ies mai ieftin.

LE: Cu o zi inainte m-am programat pentru revizie. Cand am ajuns a doua zi, in 10 minute masina a fost "pe rampa".
              Revizia a durat fix o ora.
              Last edited by nr4; 20 January 2009, 14:38.

Comment

• Scumpe materialele si uleiul...eu am luat filtru aer, filtru ulei si 1 L de antigel de la reprezentata Dacia Adras cu 75 lei...si toate piese de origine
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Fiecare reprezentanta are preturile ei. desi ar trebui sa aibe toti aceleasi preturi.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                    Scumpe materialele si uleiul...eu am luat filtru aer, filtru ulei si 1 L de antigel de la reprezentata Dacia Adras cu 75 lei...si toate piese de origine
                    O dilema: ai luat filtru aer pt diesel in acel pret? (evident si celelalte...)
                    Eu am cautat de am capiat un filtru de aer pentru al meu, gasit la 70 lei la o pravalie de cartier (de origine, a se vedea intr-un post al meu pozele)
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Filtru aer benzina dar ca principu tot aia e...eventual alt cod....plus ca atunci cand am cerut filtru aer nici nu am specificat pt ce motorizare e...dar poate asa e...mai scump asta de diesel

Comment

• Pai filtrele de aer sunt diferite nu sunt la fel cele de bnzina cu cele de diesel.

Si asa este la diesel e mai scump.

Comment

• Inseamna ca e mai scump doar ca e de diesel

Comment

• facut azi revizia de 20.000 km total 4 mil

Comment

• Am sunat azi la autocardo si la autoeuropa pt un pret estimativ revizie 20mi
                              si am primt urmatoarele raspunsuri:
                              autocardo:aprox 560ron
                              autoeuropa 500-700ron in functie de uzura placutelor de frana.
                              Am intrebat la autoeuropa cat costa manopera si mi-a spus ca in jur de 150ron.
                              Prespun ca in 150ron intra 2 ore de manopera si ma intreb daca dureaza 2 ore revizia de 20mi fara schimbare placute de frana.Oricum mi se par cam exagerate preturile.

Comment

• Ultima revizie, de 40000 km ma costat aproximativ 400 lei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google