If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La revizia de 15000 Km am schimbat filtrul de motorina pt ca am vrut eu. obligatoriu este sa il schimbi la 30000. mi-au confirmat cei de la Ipso. Filtrul a costat 115 Lei.
Nu te cheama nimeni sa faci revizia la 15000 si inca o data la 20000 doar pt a schimba filtrul de motorina.
tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
A...sunt doua carti
Una cu pragul de 10000 de km si alta, noua, freshhh, inventie a celor de la marketing, cu prag de service la 15000 (din primavara lui 2008).
Mi se pare exagerat un schimb al filtrului de motorina la 30000 de km
Si consider normala o revizie pe la 10000 de km, tinand cont de atmosfera, de particulele din ea, in Romania.
Sunt tare curios de felul cum arata niste filtre de aer la 15000 de km
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Eu merg foarte mult in bucuresti (80%) si am fost surprins de cat de bine aratau filtrele la 15000 Km. Le-am schimbat pe toate dar ala de motorina arata impecabil iar filtrul de aer mai mergea 10000 lejer.
tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Revizia de 1 an facuta la Dacoserv Militari:
Ulei Dacia Oil 5L - 110Lei
Filtru Ulei - 31Lei
Filtru Aer - 96Lei
Manopera - 113Lei
TOTAL - 350Lei
Concluzii:
1. Cam scumpe "materialele", as fi iesit mai ieftin daca le-as fi cumparat din alta parte.
Chiar mi-a spus mecanicul, care s-a ocupat de masina, ca pot sa merg sa cumpar din alta parte (ei aveau o problema la stocul intern), si pana la urma am luat de la magazinul Dacoserv materialele(magazinul nu era acelasi lucru cu stocul).
Aveam de mers ceva pana la magazinul cel mai apropiat cu "materiale" pentru Dacia si nu m-am mai complicat.
2. Manopera, scumpa si ea ce-i drept, da chiar mi-a placut mecanicul care s-a ocupat. Eu fiind mai nepriceput la acest tip de "operatiuni"(si culmea asa imi doresc sa si raman), mare lucru nu prea ziceam, dar mecanicul ma tot intreba ce probleme are masina, daca mai trebuie sa-i faca ceva, daca am ceva nelamuriri, etc.
Pe toata perioada "actiunii" am stat langa masina.
Pe manopera nu imi pare rau ca am dat cat am dat, o mica remuscare am la pretul "materialelor". Data viitoare voi lua din magazin aceleasi componente si sper sa ies mai ieftin.
LE: Cu o zi inainte m-am programat pentru revizie. Cand am ajuns a doua zi, in 10 minute masina a fost "pe rampa".
Revizia a durat fix o ora.
Scumpe materialele si uleiul...eu am luat filtru aer, filtru ulei si 1 L de antigel de la reprezentata Dacia Adras cu 75 lei...si toate piese de origine
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Scumpe materialele si uleiul...eu am luat filtru aer, filtru ulei si 1 L de antigel de la reprezentata Dacia Adras cu 75 lei...si toate piese de origine
O dilema: ai luat filtru aer pt diesel in acel pret? (evident si celelalte...)
Eu am cautat de am capiat un filtru de aer pentru al meu, gasit la 70 lei la o pravalie de cartier (de origine, a se vedea intr-un post al meu pozele)
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Filtru aer benzina dar ca principu tot aia e...eventual alt cod....plus ca atunci cand am cerut filtru aer nici nu am specificat pt ce motorizare e...dar poate asa e...mai scump asta de diesel
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Am sunat azi la autocardo si la autoeuropa pt un pret estimativ revizie 20mi
si am primt urmatoarele raspunsuri:
autocardo:aprox 560ron
autoeuropa 500-700ron in functie de uzura placutelor de frana.
Am intrebat la autoeuropa cat costa manopera si mi-a spus ca in jur de 150ron.
Prespun ca in 150ron intra 2 ore de manopera si ma intreb daca dureaza 2 ore revizia de 20mi fara schimbare placute de frana.Oricum mi se par cam exagerate preturile.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment