ce service in bucuresti imi recomandati care sa aiba sambata deschis. am fsot la Dacoserv si am ramas dezamagit. era un mecanic care practic pana nu i-am dat ceva doar se invartea pe langa masina. nici macar nu s-a uitat la filtrul de motorina - nu vb sa il curete sau ce trebuia sa ii faca la 3 cuvinte trebuia sa mentioneze si de ceva organe gen " ce P*** mea" si altele. ( a se intelege PANA pentru minori). restul de ulei din al 5-lea litru a ramas pe la el da daor eu ce fac cu el.- nu prea imi place sa ma cert cu astfel de oameni- pt ca tot eu ma enervez si nu se schimba nimic. in principiu as vrea a merg cu uleiul meu si cu filtrele aduse de mine.
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mae View Postce service in bucuresti imi recomandati care sa aiba sambata deschis. am fsot la Dacoserv si am ramas dezamagit. era un mecanic care practic pana nu i-am dat ceva doar se invartea pe langa masina. nici macar nu s-a uitat la filtrul de motorina - nu vb sa il curete sau ce trebuia sa ii faca la 3 cuvinte trebuia sa mentioneze si de ceva organe gen " ce P*** mea" si altele. ( a se intelege PANA pentru minori). restul de ulei din al 5-lea litru a ramas pe la el da daor eu ce fac cu el.- nu prea imi place sa ma cert cu astfel de oameni- pt ca tot eu ma enervez si nu se schimba nimic. in principiu as vrea a merg cu uleiul meu si cu filtrele aduse de mine.
Comment
-
Daca un angajat e asa, nu inseamna ca toata echipa e la fel. Se poate face reclamatie celui in situatia asta.
Comment
-
Originally posted by 77sky View PostA...sunt doua carti
Una cu pragul de 10000 de km si alta, noua, freshhh, inventie a celor de la marketing, cu prag de service la 15000 (din primavara lui 2008).
Si consider normala o revizie pe la 10000 de km, tinand cont de atmosfera, de particulele din ea, in Romania.
Sunt tare curios de felul cum arata niste filtre de aer la 15000 de kmLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
-
Atentie la PRETUL uleiului in service
Diferenta uriasa de pret: La reprezentanta ELF TurboDiesel 10W40 costa 36 ron / litru (TVA inclus) => 5 litri = 180 ron. La SELGROS 4litri = 88 ron + 1 litru = 22 ron, total = 110 ron. Isi bat joc de noi astia de la service. Sigur ii acelasi ului made in Romania...
Comment
-
Originally posted by Teddy View PostSalut, revizia la 1,5 dCi de 40.000Km cu schimb placute frana cat mai costa?
Comment
-
Un ulei bun te duce la vre-o 150 lei (aproximativ) 4 litrii iar placutele de origine la 120 lei (aproximativ). Filtrele (aer, ulei, motorina) ajung si alea pe la 200 de lei (aproximativ) iar la astea mai adaugi manopera care e si aia in jur de 100-150 de lei. Este evident ca aceste costuri sunt relative deci sunt orientative si diferentele de rigoare depind de unde anume achizitionezi consumabileleIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Revizie 60.000
Salut.
Se apropie cu pasi repezi nr. magic de kilometri: 60.000.
M-am hotarat sa zic pas de data asta la reprezentanta dacia din evidentul motiv: PRETURILE!!!
Acum m-am pus sa imi procur singurel piesele dar pana acum nu am gasit decat kitul de distributie (260 lei fata de 400 la Dacia), placute de frana (120 fata de 220) si filtre (oricum mai ieftine). Tin sa precizez ca toate sunt de origine sau cel putin ambalejele sunt .
Problema mea e la kitul de accesorii: in afara de curea si rola mai contine ceva? Eu nu am gasit decat cureaua iar rola a fost de gasit doar la un singur magazin la incredibilul pret de 430 lei.
Aveti vreo ideea de unde asi putea procura intregul kit la un pret rezonabil. Mentionez ca am si aer conditionat deoarece am inteles ca ar fi mai lunga cureau la versiunea cu ac.
Si inca o problema. Poampa de apa se schimba si ea la aceasta revizie? Am vazut ca unii spun ca da, altii ba.
Mersi si astept niste raspunsuri avizate.
Comment
-
Nu ma bag sa-ti dau preturi,pentru ca nu le stiu, dar te sfatuiesc sa schimbi si pompa de apa + lichidul de racire . Este mai indicat sa o faci acum cand tot umbli la motor, decat sa o faci .....cateva luni mai tarziu.
Atentie la diesel sunt 3 tipuri de pompe, si nu poti sa vezi cam ce tip de pompa ai decat daca o demontezi de pe motor., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by tavi_gg View PostSalut.
Se apropie cu pasi repezi nr. magic de kilometri: 60.000.
M-am hotarat sa zic pas de data asta la reprezentanta dacia din evidentul motiv: PRETURILE!!!
Acum m-am pus sa imi procur singurel piesele dar pana acum nu am gasit decat kitul de distributie (260 lei fata de 400 la Dacia), placute de frana (120 fata de 220) si filtre (oricum mai ieftine). Tin sa precizez ca toate sunt de origine sau cel putin ambalejele sunt .
Problema mea e la kitul de accesorii: in afara de curea si rola mai contine ceva? Eu nu am gasit decat cureaua iar rola a fost de gasit doar la un singur magazin la incredibilul pret de 430 lei.
Aveti vreo ideea de unde asi putea procura intregul kit la un pret rezonabil. Mentionez ca am si aer conditionat deoarece am inteles ca ar fi mai lunga cureau la versiunea cu ac.
Si inca o problema. Poampa de apa se schimba si ea la aceasta revizie? Am vazut ca unii spun ca da, altii ba.
Mersi si astept niste raspunsuri avizate.
Comment
Comment