Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a facut careva recent revizia la 60.000 ?cat la dus cu totul? ma apropii vertiginos de nr asta

Comment

• Originally posted by Distrat View Post
      a facut careva recent revizia la 60.000 ?cat la dus cu totul? ma apropii vertiginos de nr asta
      LA 60 000 schimbi distributia fii pregatit la buzunar,daca nu mai esti in garantie cauta un particular sau un mecanic dupa program.

Comment

• La revizia de 60 000 km se ajunge pe la 1200 lei (curea distributie, curea accesorii, galeti-intinzatori, filtre aer, ulei, motorina apoi uloiul, manopera); evident cu niste marje, in functie de valoarea pieselor.
        Iar eu unul nu as face aceasta revizie la coltz, caci este vorba de niste reglaje cu o aparatura pe care ei o au in dotare...Astfel beneficiezi de garantie la lucrarea respectiva, pe cand efectuand-o in alta parte...nu prea cred
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Depinde foarte mult de service, adica de costul orei de manopera, in general la diesel se ajunge la 1.200-1.400 lei.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• In 2008 am facut revizia de 10.000 km la DEDEMAN Onesti .. conform atasamentului. A fost mult/putin, eu nu prea stiu/cred ca mi-au schimbat piesele inmanate intr-o punga la plecare ptr ca nu am vazut/nu m-au lasat langa masina. Ma apropii de 20.000 km unde ma sfatuiti sa merg - DEDEMAN Onesti sau Dacia Tg Ocna?
            Attached Files
            Last edited by nico2001; 31 May 2009, 00:05.

Comment

• Nu e nimeni aici? Nu stie nimeni?

Comment

• in jur de vreo 16 mil am inteles eu la tm ca ar fi la service deci nu e de jucat cu distributia sa o faci la un service de cartier parerea mea,
                si daca mai esti in garantie ce iti schimba ei pe gratis la 60mii?
                sigpic

Comment

• Mergi la aia care stii ca te jecmanesc cel mai putin si unde poti eventual sa vii cu piesele tale

Comment

• sustin si eu
                    ia piesele si mergi unde lucreaza mai atent si te fura mai putin, daca nu-i cunosti n-ai decat sa experimentezi
                    http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• La orice service poti merge cu piesele tale(evident piese OEM sau replacement, nu de pe patura), inclusiv la garantie, asa ca apelati totusi la un service autorizat Dacia, care in caz de defect dupa schimbare ofera o garantie reala. Vedeti ce a patit CristiXp cu axa...

Comment

• 1400 RON ma costa revizia la 60.000 km in service..

Comment

• Cu piese + consumabile luate de la ei sau aduse de tine si platit la service doar manopera?
                          ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                          Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Originally posted by Distrat View Post
                            1400 RON ma costa revizia la 60.000 km in service..
                            Da-ne si noua numele service-ului(eventual PM), ca la Ipso in Buc este 2500 pe firma cu factura, de diferenta de bani imi fac concediul la Ploiesti...

Comment

• @Detail, cat e manopera in 2500 ron (total) si ce consumabile sunt schimbate?
                              Mi se pare huuuge valoarea aceea...

Merci!
                              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Nu pot sa te incurc cu detalii. Asa mi-a spus inginerul sef de schimb la receptie cand m-am intalnit cu el la supermarket(ca ne cunoastem), si l-am intrebat ca se apropie 60000 la una dintre masini...
                                In principiu, din cate stiu, este vorba de kit-ul de distributie, curea accesorii, ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru motorina, iar dupa unii autori ar trebui schimbat antigelul si lichidul de frana.
                                Nu am intrat in amanunte pentru ca eram la casa in supermarket.
                                De preturi la piese am inceput sa ma interesez separat, de ex:
                                Rola distributie 320 lei de la Ina
                                Curea distributie Contitech 140 lei
                                Restul sunt preturile normale de la alte revizii. Mai sap si va informez...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google