Schimbat kit de distribuţie la Aurocar Orăştie. Preţ 639 de lei cu garanţie 3 luni pentru lucrare şi 24 de luni pentru piesele montate. Vă recomad: nu vă jucaţi cu distribuţia!!!!
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daniel, da te rog putin mai multe detalii. A fost 639 ron sa schimbe DOAR distributia sau si alte operatii ? Cu piesele lor sau piese luate de tine inainte, etc ?ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Sal. Peste cateva zile trebuie sa merg pentru revizia de 40000. Ce trebuie sa fie schimbat? Si inca ceva, din cele ce am citit as vrea sa schimb uleiul ce mi/a fost pus pana acum (adica dacia oil disesel cu 5W40 /Castrol GTD Magnatec) sau e cam tarziu?
Comment
-
Incercati si un altfel de ulei in afara de cel recomandat de cei de la reprezentanta Dacia si veti simti o diferenta la zgomotul facut de motor (ceva mai silentios ... parerea mea), iar eu am pus 5W40 /Castrol GTD Magnatec si se simte diferenta, chiar daca masina este in garantie... bafta :-))
Comment
-
Originally posted by god View PostDaniel, da te rog putin mai multe detalii. A fost 639 ron sa schimbe DOAR distributia sau si alte operatii ? Cu piesele lor sau piese luate de tine inainte, etc ?
Comment
-
Efectuata revizia de 30kkm, acum cca o saptamana:
Manopera:70+ulei (Castrol Edge Turbo diesel, 5w40) 150 lei (5L), filtru ulei 20 lei, filtru aer (original, Tunisia, cu pasla...) 50 lei.
Schimbat si al doilea cap de bara (pe dreapta acum), cel de pe stanga inlocuit la 24kkm. Acestea fiind inlocuite in garantieLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Sunt uleiuri mai bune decat el dar si Castrolul este ok(si cu siguranta mai bun decat dacia oil&co). Eu am folosit Magnatec 10W40 ultimii 10.000km asta dupa ce inainte mersesem 20.000 km cu Elf TurboDiesel 10W40(sincer mare diferenta n-am vazut/auzit intre cele 2 iar ceea ce mi s-a parut mie diferenta-un sunet ceva mai rotund al motorului- poate fi doar un efect placebo).
Intamplator am apucat deja sa iau uleiul pentru urmatoarea revizie(mai am aprox 1000 km pana la ea dar daca-mi vine de plimbare am toate sansese sa-i fac intr-un weekend) si am luat tot Castrol Magnatec Diesel 10W40.
La viitorul schimb(excluzandu-l pe cel mai sus mentionat) ori raman pe Castrol dar schimb Magnatecul cu EDGE TurboDiesel 5W40(aparent mai bun-nu stiu personal ca nu am testat inca) ori trec pe alta "natie" de ulei.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
Comment