Din cate stiu se da jos si se sufla cu o substanta.
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by KeanuRevOk ms. si ce face mai exact? il da jos si il curata ma gandesc
in tm la autoeuropa costa 40 Ron
iti da jos capacu de sub spoiler
partea dreapta
si da jos senzoru
curata "borcanu" unge sonda
da la pompita
sigpic
Comment
-
@cristynick: Da, placutele difera de la MPI la dCi.
Comment
-
Nu mai bine te duci la Emilian in Sibiu?
Comment
-
Originally posted by andreiNu mai bine te duci la Emilian in Sibiu?
Comment
-
Faza ii ca sa nu patesti doamne feri.. Ceva asta ii principiul de ce nu te lasa sa stai langa masinaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostFaza ii ca sa nu patesti doamne feri.. Ceva asta ii principiul de ce nu te lasa sa stai langa masina
Comment
-
Pai normal ar trebui sa te lase. Ii bai daca nu am facut purjare la filtru de motorina? si am 7500 de kmLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
salutare
eu nu ia-si scapa din ochi nici macar o clipaym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Mda, nu prea e ok sa nu stai langa masina... eu am schimbat kitul de distributie acu o saptamana... si am cam avut emotii, pana nu am vazut cu ochii mei ca e pusa bine cureaua aia nu am stat linistit... si apoi cand sa puna cureaua de accesorii inapoi, era domle prea lunga, cu toate ca era aceeasi pe care o scosesera ), dar pana la urma s-au prins cum trebuia sa vina pe dupa rolele fixa respectiv mobila .
Oricum, schimbul kitului m-a costat 352 ron (inclusiv kitul si un litru de antigel ARAL)... acuma nu stiu daca sa zic ca e mult sau nu, dar prea ieftin nu mi se pare avand in vedere ca manopera a fost mai mult de jumate din cost :|.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Au pus antigel ARAL? In service Dacia?
Comment
Comment