DSP uleiul n-am curaj sa-l iau din targ !
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Urmeaza sa schimb si eu sabotii, desi mai au ceva ferodou pe ei.
Dar am o nedumerire, daca ma poate ajuta si pe mine cineva.
Este vorba despre un Dci 2006 fara ABS.
Am desfacut azi sabotii sa vad de care sunt. Pe saboti scrie : TRW (+un cod JT02). Pe tambur("oala") scrie la la interior: 9260MAXI204.45.
Am masurat cu un subler electronic latimea ferodoului: ~35.60mm iar tabla pe care sunt lipiti are cam 38mm.
TRW inseamna sistem Lucas? Pe fata am placute TRW, cred ca pe etrier scrie tot TRW. Ce saboti sa cer? TRW? sau 203x38?
Comment
-
Eu personal nu am mers cu nici un ulei mai mult de 8.000-8500(deja pe la 7.500 incep sa cumpar bidonul nou). Acum cu Castrol Edge Turbo diesel 5w40 intentionez sa nu trec de 10.000 hai maxim 10.500 in caz ca nu am timp sa il schimb. Stiu ca parerile sunt impartite, am vazut care merg 6.000maxim dar si care isi fac o regula din a schimba la 12-15.000. Pana la urma si uleiul tau este tot un ulei deci eu zic sa il schimbi cum crezi tu de cuviinta ca e mai bine pentru masina ta. Eu nu as trece de 10.000
Comment
-
ma baieti da ai sa fim seriosi daca un ulei e recomandat de fabrica ca se poate merge 10 sau respectiv 15 mii eu nui vad rostu schimbarii la 7 mii sau 10 mii,bn acum fiecare face cum crede ca e mai bn ptr masina lui dar ptr cineva care face 10 mii de km pe an se merita da eu care fac in jur de 70 de mii pe an oare se merita sa cumpar un ulei assa de scump cei drept si bun si sal schimb inainte de km maximi care sunt recomandati de fabrica?
Comment
-
Intradevar 70.000km pe an e ceva, atunci chiar nu ar avea sens sa schimbi uleiul des si la 7.000 pentru ca oricum masina cam iese din uz in 3-4ani (in sensul ca isi scoate banii si cam trebuie sa o vinzi sa iei alta deci oricum nu te mai intereseaza ce se intampla cu ea dupa ce isi face kilometrii). In cazul asta eu zic sa te orientezi spre un ulei long-life (parerea mea)
Comment
-
?
Originally posted by 77sky View PostRevizia era programata la 09:00. Am nimerit in toiul unei instructii (de un nene pe care nu prea il cunosc a fi de-al locului) cand li se spunea ce sa faca, cum sa dreaga...
M-a bufnit rasul mai tot timpul, daca i-ai fi vazut cum se purtau!
Nu faceam o miscare, ca hop si unul langa mine care ma tinea de vorba.
La final mi-a servit placa: va multumim pt increderea cu care ati apelat la service-ul nostru. Speram ca ati fost multumim si ca ne veti recomanda si altor persoane.
La inceput mi s-a zis ca pot intra langa masina, cu conditia semnarii unei declaratii pe proprie raspundere si a purtarii unui halat de vizitator.
Ce nu mi s-a parut in regula a fost chestia cu deseurile (consumabilele uzate). Unele sunt considerate in acceptiunea mediului periculoase (filtrele de ulei si motorina). Acestea trebuie sa intre intr-un circuit firesc de neutralizare.
Oare au acceptul pt asa ceva?
Ca idee, iti sporeste increderea atunci cand iti vezi deseurile in masina
Stimabile ,faci parte din categoria AM INTALNIT SI ROMANI FERICITI---iti urez sa ai bafta si sa nu ai probleme !
Originally posted by nicu_n View PostPentru zona Buzau, poate sa-mi recomande cineva un service pentru revizie, in afara de General Autocom? Si in ce conditii? Cu sau fara consumabile... eventual preturi si impresii despre acestia.
Autocom Service
Oras : Buzau
Adresa : Sos Brailei, Nr. 3-5, Cod 120118
Marci : Dacia, Renault, VW
Telefon : 0238-726.234
Cei de la General Autocom sunt de doi lei ...nu au meseriasi de nici o culoare...sunt zero la acest capitol
Comment
Comment