Baghera , la 20k, fata de ce am scris eu mai sus, adaugi inca 150 ron , contravaloarea la filtru de motorina. Acum daca cumva mai te gasesc cu cine stie ce alta buba.... nu ma pot pronunta.
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by FLORYN View PostVIneri 01-02-'08, am facut si eu prima revizie (10.000 km) la tractorasul meu. Am fost la Tulcea, si sincer am fost placut surprins de cum esti tratat acolo. Observ cu mirare ca preturile practicate de ei sunt diferite de cele puse de ValeriuCiprian, dupa cum urmeaza :
1- Ulei Elf 5W30 .... 4x39.98 = 159.92
2- Filtrul ulei .... 25.95
3- Filtru aer .... 78.04
4- Lichid racire Tip D ... 22.71
5- Manopera e "free" pentru cei din C-ta.
Total = 286.62
Aceiasi chestie cu piesele de origine provenite din magazinul lor de desfacere, toate bune si frumoase, iar la plecare mi-au spalat masina in spalatorie, si mi-au mai dat un tichet de carburant in valoare de 30 ron.
Cu stima , FLO.
daca o fac si eu in Tulcea platesc manopera 150 ron in + de 286.62 - 30 tichet - 10 spalat = 396 aprox ;) ... ... misto !
P.S. scuze acum am vazut ca e la 10.000 km .... la 20.000 intra si placutele si filtru motorina ...m-am razgandit:popa:
Comment
-
Daca placutele nu sunt tocite, se schimba la 30.000 km.
Comment
-
Nu te lasa cu piesele tale, chiar era o discutie zilele trecute cu cineva care a fost si i-a zis ca il pune sa semneze ca pierde garantia, deci niste incompetenti.
Mergi la Auto Marcus Grup sau Dacoserv, daca vrei sa te lase cu piesele tale, acolo nu sunt probleme.
Comment
-
Originally posted by Vicol Gabriel View PostDupa cum spuneam acum citeva zile,am facut revizia singur.
ulei-Elf Evolution sxr 5w-40 5 L - 150 lei
Filtru ulei - 15 lei
Filtru aer - 23 lei
Filtru motorina - 85 Lei
set chei tubulare - 50 lei
set inbus - 5 lei
Cheie filtru ulei - 10 lei
manopera - solo
total - 338 lei
M-am chinuit putin la filtrul de motorina,dar a meritat...masina merge mult mai bine.Super multumit.
P.S. filtrul de aer se pare ca nu a fost schimbat niciodata(era ff murdar),desi a aparut pe factura de la revizia de 10 000.Asa e cind nu te lasa sa stai linga masina.
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostDar filtrul de motorina de ce nu l-au schimbat? Ca stiam ca se schimba si asta.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Originally posted by bluee View Postmanopera, 1.2 ore (desi a lucrat doar 40 min) 44.4 lei
Si ai cerut si purjarea filtrului de motorina? Ca ar fi fost bine sa faci si asta.
Comment
Comment