chiar daca au lucrat numai 40 de min..nu cred ca ai ce sa le faci..mi se pare ca sunt timpi standard pt fiecare operatiune..
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai si, unde scrie timpii astia? Ca eu am cautat si n-am gasit.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSi ai cerut si purjarea filtrului de motorina? Ca ar fi fost bine sa faci si asta., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Ar fi fost bine sa se faca purjarea filtrului, macar din 10.000 in 10.000 de km, ca sa nu mai zic ca unii fac operatiunea asta din 5.000 in 5.000 de km.
La motorina noastra, niciodata nu se stie daca are sau nu impuritati sau mizerii.
Comment
-
Am facut revizia de 30.000 km la SERVICE AUTOMOBILE DEVA
- ulei ELF Turbo Diesel 10W40 -5l (l-am cumparat eu) -100 lei;
- filtru aer (l-am cumparat eu) - 35 lei;
- filtru ulei - 22,68 lei;
- vaselina alba - 0,14 lei;
- lavete - 1,30 lei:
- receptie faptica - 25 lei;
- revizie 30.000 - 85 lei
Total 269,12 lei
In plus s-a inlocuit contactorul de pe cutie ptr. mers inapoi si claxonul, amindoua pe garantie, operatii care pe bani ar fi costat 266,65 lei.
De apreciat faptul ca baietii lucreaza bine si la vedere adica se poate asista la lucrare si se poate merge cu materialele cumparate de client cu conditia sa fie de calitate.
Originally posted by petroman View PostD e c e ? de moft ?Last edited by andrei; 12 February 2008, 13:33.
Comment
-
Depinde mult si de stiulul de condus, ca daca pui frane puternice sau mergi in oras mult cu opriri dese se duc placutele repede.
Oricum nu vad de ce la un benzinar ar tine 30.000 km si la diesel nu, ca tot placutele alea sunt.
Comment
-
Am si eu o intrebare urmeaza Sa fac revizia de 10.000 si am aprox 9.000 cu catzi km ma pot duce mai repede, sau mai tarziu ca am de facut un drum mai lung si sa stiu mersiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Poti merge si pe la 9500 si le zici ca ai un drum lung de facut in afara tarii si ca o sa depasesti 10.000 km. Sau poti merge si dupa 10.000 km si la fel le zici, ca ai avut de facut un drum in strainatate si ai depasit.
Asta daca intreaba, ca deobicei nu intreaba, n-au ei treaba cu asta.
Comment
-
deci cam cu 500 de km sa nu depasesc :-?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostAm si eu o intrebare urmeaza Sa fac revizia de 10.000 si am aprox 9.000 cu catzi km ma pot duce mai repede, sau mai tarziu ca am de facut un drum mai lung si sa stiu mersi
Comment
Comment