Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut, am facut revizia de 60.000 Km (58.800Km) la Service PIT STOP Suceava de pe strada Fagului nr. 20.
    Am schimbat urmatoarele piese:
    -Kit distribuite 285lei (curea si rola intinzatoare);
    - pompa apa 130 lei;
    - curea accesorii originala 54 lei;
    - Filtru motorina K9K 7701066680 cu senzor pt. apa...95lei original Renault;
    - Filtrul de aer codul: 8200431081 sau 8200989933 ... 56 lei original Renault pt. conditii grele (cu burete negru) ;
    - filtru polen facut de mine ce vine pus sub stergatoare;
    - Filtru ulei pentru 1,5 DCI codul : 8200867976 sau 8200768913... 24leioriginal Renault;
    - Ulei ELF Evolution 5W40 SXR Made in EU ... 5 litri 130 lei;
    - Garnitura surub baie ulei ... 0,6 lei.
    - Amortizoare fata 300 lei
    - Manopera kit distributie 372 lei, manopera amortizoare 93lei, manopera schimb ulei, filtre aer, motorina 31 lei.
    TOTAL: 1221 RON.
    Blue Diesel Tech

Comment

• 61000 KM

- kit distributie complet CONTITECH , cu tot cu pompa de apa ( Rola Gates, curea Contitech)
      - filtru combustibil RENAULT
      - filtru ulei MANN W79
      - filru aer RENAULT
      - ulei CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40
      - filtru polen HENGST
      - curea de accesorii Contitech
      - rola de accesorii INA
      - placute de frana TEXTAR
      - pivot LEMFORDER - (da semne de oboseala)
      poze cu piesele aici
      aproximativ 1100 + 60 (antigel) + 400 (manopera)
      http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• lord_wader: scuze de raspunsul intarziat dar nu m-am uitat decat acum
        nu am ac, e varianta de 65 cp, preferance
        Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Vin si eu, mai intarziat, cu datele despre revizia mea din 20.08.2011, 50143 km.
          - filtru ulei: 25 lei
          - filtru aer (cu burete): 55 lei
          - ulei castrol edge t.d. (4L): 125 lei
          - manopera: 93.5 lei

- lichid de frana (1.5L i-au trebuit pentru inlocuire, aerisire...!): 73 lei
          - manopera: 26.8 lei.

Singurele piese luate din service: lichidul de frana.
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Revizie 70.000 km(in bord 71.800km) facuta astazi la Dacoserv Preciziei.
            Consumabilele luate de mine, acolo doar manopera:
            - filtru ulei Mann - 15 lei
            - filtru aer Renault cu burete: 25 lei
            - filtru polen Valeo: 20 lei
            - ulei: Castrol Edge Turbo Diesel 5W40 4L(mai aveam de data trecuta 1L si mi-a mai ramas si acum ceva)- 135 lei
            - manopera: 118.05 lei

Total: 313.05 lei

La 60.000 km am schimbat capul de bara de pe dreapta si bieleta de pe stanga iar acum se pare ca da semne de oboseala capul de bara de pe stanga(foooarte usoare semnele, posibil sa ma mai tina 10.000 pana la urmatoarea revizie ca sa nu mai fac un drum in service doar pentru el si refacut directia) - din experienta de data trecuta pretul este de aproximativ 220 lei(100 capul de bara si 120 directia).
            La 80.000 mi s-a recomandat sa schimb uleiul de la cutia de viteze.
            Tot la revizie a fost verificat si antigelul si este ok: verificat cu nu stiu ce dracie de aparat si conform masuratorii concentratiei ar tine pana la -40 grade asa ca stau linistit

Si tot la revizie cand mi-a facut presiunea la roti(observasem de 2 zile o roata de pe spate usor desumflata) am avut "bucuria" sa gasesc DITAI holsurubul in ea asa ca prima oprire dupa ce-am iesit de la revizie a fost la o vulcanizare: 15 lei lasati si acolo pentru dat roata jos, pus snur, verificat sa nu rasufle, facut presiunea si pus roata la loc.
            Last edited by god; 12 September 2011, 15:13.
            ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
            Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Am uitat sa povestesc patania cu litrajul de ulei
              M-am dus la ei, le dau bidonul (de 4L), la care ei au protestat: Va trebuie 5! Le zic: puneti-mi-l pe asta, acasa fac verificare si voi completa, de este necesar.
              Acasa, cu 4L (nu l-am lasat pe mecanic sa puna repede surubul la baie, s-a scurs bine-bine) era la nivel
              Deci...4 versus 5 L in baia de ulei.
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• azi mi am facut si eu revizia 50.200km
                ulei motul 5w40 8100 x cess-130ron
                fitru ulei de origine-25
                filtru motorina origine-120
                filtru aer-22
                plus manopera 35ron
                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• ovimiha NU CUMVA distributia aia ai cumparat-o de pe internet???

Comment

• ce se schimba la 1,5 la 50000km?

Comment

• ulei motor 5w40
                      fitru ulei
                      filtru motorina de origine
                      filtru aer de origine
                      placute de frana ... daca e nevoie
                      capete de bara + unghiuri ... sper sa nu fie necesar la tine
                      manopera ...

P.S. : asta am schimbat la masina la cei aproape 50.000 km si nu mai am garantie, piesele eu le-am cumparat, iar daca mai ai garantie mergi intr-un service unde poti sa-ti vezi masina atunci cand se lucreaza la ea . bafta :-)
                      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Si daca ai si daca nu ai garantie mergi intr-un service unde poti sa stai langa masina sa vezi exact ce se face.
                        ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                        Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Am tot citit acest forum si vad ca toata lumea spune ca distributia (la diesel) se schimba la 60 000 km sau 4 ani.
                          Eu am diesel de 85 CP cumparat in 2008 martie. In cartea de intretinere si reparatii scrie ca distributia se schimba la 90 000 km sau 4 ani?
                          Ce parere aveti? Este bine sa mai astept cu distributia sa "implinesc" 4 ani? Am 59 000 km.
                          Mai are cineva scris acest lucru in carnetul de intretinere al masinii?

Comment

• din februarie 2008 pe carte se dau reviziile din 15.000 in 15.000 km la diesel si din 20.000 in 20.000 km la benzina, desi nu au modificat nimic la motor fata de cele de 85 din septembrie 2007-ianuarie 2008, e doar o chestie de marketing.
                            sigpic
                            Ambition 1.5 dc

Comment

• Azi am reusit sa-mi cumpar toate comsumsbilele pentru revizia de 73000:
                              - filtru ulei KNECHT - 25 lei
                              - filtru aer KNECHT - 50 lei
                              - filtru motorina KNECHT - 150 lei (f.f. greu de gasit - prin comanda)
                              - ulei Castrol Edge T.D. 5w40 - 5L - 180 lei

Total 405 lei.
                              Attached Files

Comment

• pa ide ce este asa de greu de gasit filtru de motorina?? firma este mai buna sau cum?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google