Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by andrei View Post
    Despre Dacoserv-ul de pe Salaj, numai de bine. Chiar e un service bun si curat, unde te lasa sa stai langa masina.
    Si eu iti recomand sa schimbi uleiul, filtrul de ulei si filtrul de aer la 5.000 km daca mergi mult in oras. E mai bine pentru motor.
    andrei daca eu am 6600 km si merg mai mult prin oras ce imi recomanzi sa fac , sa astept 10000km sau sa schimb uleiul acum. as vrea ca la 10000 sa bag castrol diesel magnatec. mai are rost sa ma complic si sa schimb acum pt 3400 km?
    Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• schimbarea intervaleleor de revizie se discuta aici pt ca se refera la toate tipurile de motorizare logan
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @stanlei_82: Schimba la 10.000 km, ca acum e prea tarziu.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• am fost la revizie luni 18.02...la DACIA Constanta...nu au comentat nimik de km facuti peste 10000 mai exact vreo 380km peste...in schmb a trebuit sa ma cert cu ei din alte motive ..., dupa ce am ajuns acolo m-au poftit inauntru langa masina au inceput sa demonteze dupa ea... dupa care au ridicato pe rampa au scos scutul ca sa poata sa dea drumul la ulei au mai verificat ei pe acolo rotile (directie,presiune) ...toate bune si frumoase in tot acest timp eu eram langa masina ...dupa care ma trimite sa platesc si aflu ca nu mai pot sa ma intorc inapoi ca cica nu am nevoie ..normal ca nu aveam sa stau cu mainile in san ....deci cand se puneau piesele noi nu aveam voie sa stau acolo ???.. m-am luat de ei ...si m-au luat cu vrajeala ca am monitor daca vreau sa vad se ce intampla cu masina ..intr-un final m-au lasat sa intru si sa stau langa masina ca m-au intrebat daca vreau sa intru la director ca sa accepte el si eu i-am zis ca daca e nevoie vb si cu directorul directorului si au lasat-o moarta nu am mai intrat nicaieri de ce ?? nu stiu poate stiu ei...
          sincer mi se pare o mare tampenie ....as e peste tot ???
          PS: pe contractul de revizie e bifat si DA si NU acolo unde scrie daca proprietarul vrea sau nu sa isi ia piesele inlocuite ..eu personal aveam prea multi nervi si nu am mai luatce a ramas dar data viitoare iau absolut tot ...asa mi se pare corect ca doar sunt ale mele nu ale lor ....nu ?

Comment

• Astazi, 21.02.2008, la IATSA SA Galati, am facut revizia de 10000 km (10123 km - nimeni nu a zis nimic despre faptul ca am depasit 10000km).
            Intr-o ora si 30 minute:
            -schimb ulei (Texaco 10W40 - 5 l) de la IATSA - aprox 110 RON
            -schimb filtru de aer - original Renault luat de la Nalba SA Galati - 54 RON
            -schimb filtru de ulei - original Renault luat de la Nalba SA Galati - 22 RON
            -manopera - aprox 70 RON
            -vaselina - aprox 4 ron
            -verificat presiune roti - moaca :P
            -verificare generala: strans suruburi bielete, in rest totul OK, inclusiv faruri, mecanica roti, instalatie electrica; test computer OK
            - o cafea "din partea casei"
            Am stat langa masina tot timpul; ma declar multumit. La solicitarea purjarii filtrului de motorina am fost refuzat - explicatia fiind: instalatia este etansa si nu e necesar (Trebuie sa insist la alt service Dacia? Ramane asa?). Nu observ o schimbare majora in comportamentul masinii, se cunoaste ca sunt mai umflate rotile.

Comment

• unde imi sugerati sa merg ptr revizia de 20 000 in bucuresti ? unde ar fi cel mai bine ca si calitate a lucrarilor si pret...astept parerile voastre ...
              PS: e o intrebare anticipta ptr ca nu va mai dura mult si ) si voi merge dinou..(merg destul de mult cu masina intre CT si B) va salut

Comment

• Originally posted by Jonivip View Post
                dupa care au ridicato pe rampa au scos scutul ca sa poata sa dea drumul la ulei
                Nici nu era nevoie sa scoata scutul.

Originally posted by Jonivip View Post
                unde imi sugerati sa merg ptr revizia de 20 000 in bucuresti ? unde ar fi cel mai bine ca si calitate a lucrarilor si pret
                La Dacoserv sau Auto Marcus Grup.

Comment

• la 1.5 dci tre sa scoata scutu ca gaura din scut nu se potriveste cu bushonu (sau cum ii zice) de evacuare ulei

Comment

• Originally posted by CAnnabYS View Post
                    la 1.5 dci tre sa scoata scutu ca gaura din scut nu se potriveste cu bushonu (sau cum ii zice) de evacuare ulei
                    Confirm si eu.

Comment

• Ciudat. Eu am vazut in service dCi-uri la care nu le scotea scutul.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                        Ciudat. Eu am vazut in service dCi-uri la care nu le scotea scutul.
                        Probabil ca la modelele mai noi au decupat scutul.La al meu(65cp)sigur trebuie demontat.

Comment

• nu se demonteaza scutul, are niste mici usite in dreptul filtrului de motorina, la ulei

Comment

• Un mic help!
                            am facut progaramare la revizie de 20000Km ....am ramas blocat cand mi-au estimat pretul!

500RON fara placute de frana!
                            700RON cu placute de frana!
                            (Darex SV)
                            Am ramas blocat!

Am DCI.!

Comment

• ti se pare mult?
                              eu la revizia de 10000 am platit cam 500 lei (am schimbat si filtrul de motorina care nu era obligatoriu)

Comment

• la banii mai sus mentionati pot sa fac revizie la Honda ACORD 2.0

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google