Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ;-)

Imagini preturi revizii dci tm autoeuropa pret cu tevea
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Foarte scumpe reviziile la Auto Europa, de fapt manopera e foarte scumpa cred.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Andrei@ ce sti de auto cardo timisoara mai este sau nu dealer/service autorizat dacia ?
        sigpic

Comment

• teddy,vinerea trecuta am facut si eu revizia la 20000 km.Am intrebat la CAREMIL si intradevar astea-s preturile.Eu am dorit sa vad ceea ce se face la masina,asa ca am sunat la VS (am auzit de la amici ca te lasa linga masina)si mi-au spus ca nu e posibil (banuiesc ca nu au putut confirma asa ceva la telefon).Am intrebat cit ma costa revizia cu consumabilele mele,au raspuns ca ma costa manopera,150-200RON (la VS cit si la CAREMIL).
          Eu asa am procedat:am cumparat consumabilele de la BRAS(acolo le-am gasit cele mai ieftine si originale RENAULT)total 300 RON.M-am programat la CAREMIL BUCIUM(si i-am rugat sa traga masina la primul elevator,deoarece acolo o vezi cel mai bine din sala de asteptare pe geam-practic o ai in fatza).Manopera ma costat 130 RON.Daca se face totalul am ajuns la 430 RON -REVIZIA LA 20000 KM.
          Multa bafta si te astept sa ne spui si noua cum ai rezolvat.
          Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

• @boris: Mai e dealer si service autorizat Dacia si Daewoo.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
              Pai si, unde scrie timpii astia? Ca eu am cautat si n-am gasit.

Andrei , serviceul are un normator in care scrie ceva de genul : pt a schimba un bec , un mecanic de valoare ( calificare ) medie are nevoie de x minute/ore . Chiar daca operatia respectiva dureaza 5 minute ei iti vor factura ce scrie in carte .
              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Originally posted by florin77 View Post
                Andrei , serviceul are un normator in care scrie ceva de genul : pt a schimba un bec , un mecanic de valoare ( calificare ) medie are nevoie de x minute/ore . Chiar daca operatia respectiva dureaza 5 minute ei iti vor factura ce scrie in carte .
                asa este.fiecare operatie la masina are un termen stas..indiferent de cat lucreaza la masina respectiva.eu am fost in service cu un opel vivaro de la servici si a fost gata in 6 ore,dar pe desfasurator(deviz de plata) apareau 17 ore de munca..

Comment

• Asta stiu si eu, dar la revizii nu exista timpi de manopera, asta ziceam.

Comment

• Pret revizie 20.000 AUTO CARDO TIMISOARA 480 lei deci tot aproape ca la auto europa
                    sigpic

Comment

• Ai vazut si tu de curiozitate, cat scria la pret manopera/ora?

Comment

• Don_luigis ... multzumesc
                        La asta m-am gandit si eu initzial, dar, marele DAR ... pierd garantia, chiar daca duc consumabilele originale si care nu sunt cumparate de la ei ...
                        iaka politica in Romania -
                        Tzara tuturor posibilitatilor !
                        Blue Diesel Tech

Comment

• ;-)

Originally posted by andrei View Post
                          Ai vazut si tu de curiozitate, cat scria la pret manopera/ora?
                          la cine te referreai?
                          sigpic

Comment

• La tine ma refeream. Ca mi se pare cam mare pretul si eram curios cat e manopera.

Comment

• Ah nu dar o sa ma interesez cit e man o p era ) gaozarii
                              sigpic

Comment

• teddy ,nu este adevarat,nu pierzi nici o garantzie.Vezi ca sint banditzi,itzi arunca in fatza chestia ca nu-tzi dau garantzie,dar sa stii ca se refera la piese(garantzie la piese),dar garantzie la piese ai de la magazinul de unde le-ai cumparat daca sint montate intr-un service(si tu banuiesc ca ai sa faci revizia la service ).NU te lasa pacalit.Bafta.
                                Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google