Aham si totusi atunci ar trebui pus alt ulei sintetic sau full sintetic ca sa mearga macar 15.000 la dci ?
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sal, iata o revizie la 60.000Km facuta la S.C. DEDEMAN AUTOMOBILE S.R.L. Bacau
16 operatii facute cu un cost de 1,627.60 LeiAttached FilesBlue Diesel Tech
Comment
-
Depinde si de service. La Emilian nu e asa scump si nu incarca asa rau factura.
Comment
-
Daca e nevoie sa fie schimbate si placutele de frana, da, cam atat costa.
Comment
-
placutele de frana
Originally posted by valeriu61 View Postdeobicei schimba placutele, dar asta nu ma deranjeaza, cred ca e chiar indicat.
Comment
-
Valeriu61: eu am terminat cu garantia si stau pe ganduri daca sa mai merg sau nu la Emilian. Pot sa-mi iau piesele mult mai ieftin, la alte magazine. PArtea nasoala e ca nu vor banditii de la Emilian sa faca revizia cu pisese din alta partePreferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Nu e decizia lor sa schimbe sau nu placutele, tu decizi, dupa ce vezi cati mm mai au, adica daca sunt tocite sau nu.
Comment
-
dilema veche...
Originally posted by ovimiha View PostValeriu61: eu am terminat cu garantia si stau pe ganduri daca sa mai merg sau nu la Emilian. Pot sa-mi iau piesele mult mai ieftin, la alte magazine. PArtea nasoala e ca nu vor banditii de la Emilian sa faca revizia cu pisese din alta parte
Mai e o problema totusi: din cand in cand e bine ca cineva sa se uite la modul general pe sub masina, pe la toate cele. Cel putin aici la Constanta, mai arunca o privire cand bag masina la revizie. Eu nu ma pricep, nu stiu la ce sa ma uit, in plus nu am calculator care sa imi poata face un diagnostic.
Asa ca, la fiecare 60.000 km, trec pe la ei sa imi fac o revizie completa. (cam o data pe an, eu fac foarte multi km). O sa ma gandesc totusi, poate scurtez perioada de revizie la ei (poate din 30 in 30mii).
Partea nasoala a lucrurilor intervine cand o sa vrei sa vinzi masina, o masina cu service-ul facut la zi la ei se vinde altfel. Ma rog, pe mine nu prea ma afecteaza, si asa preturile pentru masinile la mana a doua au scazut drastic!
Succes cu luatul unei decizii potrivite pentru tine.
Comment
Comment