Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu 2 intrebari:
    1) Daca ma duc cu uleiul meu la dacoserv , platesc manopera pt schimb ulei si daca da cam cat costa?
    2) Am 8000km si as cam vrea sa schimb filtrul de aer ca parca nu prea mai trage , nu mai are vlaga in ea, sa astept pana fac revizia sau il pot schimba acum si mai il schimb si la 10000? Asa am inteles ca ar cam fi de la filtru ca am cam mers 80% numai in bucuresti
    Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Daca te duci cu uleiul tau nu platesti manopera la schimbare, cum nu plateai nici inainte, ci platesti pretul manoperei reviziei in general.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pff ma apropii shi io de blestemata revizie de 60.000 ash vrea shi sa vin eu cu uleiu de la mine ... ce mi-atzi recomanda ceva mai bun la dci`u meu de 65 cai... din fericire o sa scap de schimbarea placutelor de frana...deoarece le-am schimbat mai devreme dar nu stiu cat de mult ma avantajeaza din banii pe care-i voi scoate din buzunar pt revizie... shi daca ma avantajaza cu ceva ash vrea sa profit shi sa aduc eu un ulei mai bun...makar atat sa fac pt motor dak tot l-am forjat...
        Foloseste puterea la maxim!Dar condu prudent!

Comment

• Multumesc andrei dar in legatura cu cealalta problema?
          Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Schimba la 10.000 km filtrul de aer. Daca nu l-ai schimbat la 5.000 km acum nu mai are rost.

Comment

• Originally posted by BecksDCI View Post
              Pff ma apropii shi io de blestemata revizie de 60.000 ash vrea shi sa vin eu cu uleiu de la mine ... ce mi-atzi recomanda ceva mai bun la dci`u meu de 65 cai...
              Nu stiu daca o sa te primeasca cu uleiul de acasa. Eu am mers pe Elf, de la reprezentanta. Nu ma pricep, dar eu zic ca s-a comportat bine (am mers 14.000km cu un schimb, si mecanicul mi-a zis ca toate sunt perfecte la masina). Suna la reprezentanta ta si intreaba-i daca te primesc cu ulei de acasa. Daca nu intreaba-i daca au elf.
              Succes!

Comment

• Legat de intrebarea daca cei de la service ne primesc ori ba cu uleiul sau filtrele de acasa, vreau sa va spun ca cel putin la Auto Marcus urca masina pe rampa apoi mecanicul te trimite la magazin sa cumperi ce trebuie. Nu intreaba un moment de unde le-ai luat, nu se uita nici naiba pe vreo factura... le pun pe masina, semneaza hartia, platesti manopera separat si gata buna.

Daca scoti cutia din portbagaj cu toate consumabilele si ele sunt originale, n-are nimeni treaba. Manopera e 40 lei care se factureaza separat.

Comment

• Merci aRIPeL
                  Foloseste puterea la maxim!Dar condu prudent!

Comment

• Nu e nici o problema in a veni cu uleiul tau la revizie.

Originally posted by iuli81 View Post
                    Manopera e 40 lei care se factureaza separat.
                    De precizat ce e 40 lei pe ora.

Comment

• Depinde de dealer aici in iasi nici nu te lasa sa stai langa masina
                      ym! dorinu2005@yahoo.com
                      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Originally posted by doru View Post
                        Depinde de dealer aici in iasi nici nu te lasa sa stai langa masina
                        Nici intru-n service autorizat nu ai voie sa stai langa masina.
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Am 2 intrbari:cat costa revizia de 40.000 km ? La ce trebuie sa fie atent ? O fac la a.e , este indicat sa stau acolo langa ei cat timp fac revizia ?
                          e grav daca am depasit 40.000 am aproape 41.500 km , am avut multe drumuri de facut si putin timp la dispozitie.Ma taxeaza in plus ca am depasit km ?
                          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• Originally posted by Rudy View Post
                            Am 2 intrbari:cat costa revizia de 40.000 km ? La ce trebuie sa fie atent ? O fac la a.e , este indicat sa stau acolo langa ei cat timp fac revizia ?
                            e grav daca am depasit 40.000 am aproape 41.500 km , am avut multe drumuri de facut si putin timp la dispozitie.Ma taxeaza in plus ca am depasit km ?
                            Nui grav k ai depasit un pic
                            La revizia de 40.000km te va costa in jur la vreo 430 ron (fara placute)
                            Piese: Filtru motorina, filtru aer, filtru ulei, placute de frana daca ii cazu si 5L de ulei.
                            2004 Dacia Logan 1.4MPi
                            2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

• La mine daca s-au schimbat si placutele de frana si filtrul de motorina la 30.000 km, mai trebuie sa le schimb acum cand fac revizia de 40.000?
                              Eventual sa purjez filtrul...?
                              :chair: :sign_war: :sword:

Comment

• Originally posted by TommyD View Post
                                La mine daca s-au schimbat si placutele de frana si filtrul de motorina la 30.000 km, mai trebuie sa le schimb acum cand fac revizia de 40.000?
                                Eventual sa purjez filtrul...?
                                Daca sunt uzate da, daca nu sunt uzate nu le schimbi
                                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                                2006 Dacia Logan 1.5dCi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google