Originally posted by Tudor_cj
View Post
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
-
-
Originally posted by TommyD View PostEventual sa purjez filtrul...?
Comment
-
Ce inseamna de fapt purjarea aia? Oare la mine s-a facut la revizia de 10.000?
Acum am cam 16.700 kmPreferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Purjarea inseamna curatarea filtrului de motorina, care se plateste si se face numai la cererea clientului.
Comment
-
Originally posted by Tudor_cj View PostDaca sunt uzate da, daca nu sunt uzate nu le schimbi
Ca nu pot sa cred ca am uzat eu asa de mult placutele de frana, mai ales ca revizia a fost facuta la 34.500 km, deci nu am facut nici 6000 de km cu astea, si nici nu sunt eu vre-un pilot sa franez la fiecare colt de strada...:chair: :sign_war: :sword:
Comment
-
Originally posted by TommyD View PostPai bun, eu pot sa zic ca nu sunt uzate, si poate nea Caisa power-mecanic de douaj de ani si cu nevoi personale, imi ia mie placutele si imi pune altele noi, si pe ale mele le vinde la altu second, sau si mai rau le lasa pe ale mele si le ciordeste pe alea noi, si ma taxeaza pe mine...
Ca nu pot sa cred ca am uzat eu asa de mult placutele de frana, mai ales ca revizia a fost facuta la 34.500 km, deci nu am facut nici 6000 de km cu astea, si nici nu sunt eu vre-un pilot sa franez la fiecare colt de strada......de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by TommyD View PostHmm, nu stiu de ce am asa un sentiment de neincredere...2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Originally posted by TommyD View PostPai as vrea sa rezolv problema asta cu statul langa masina si fara "o mica spaga". Intotdeauna ajuta sa cunosti numele superiorului si sa il mentionezi de cat mai multe ori cu putinta.
LE: Daca nui maistru in hala ai voie sa stai langa masina.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Originally posted by TommyD View PostPai as vrea sa rezolv problema asta cu statul langa masina si fara "o mica spaga". Intotdeauna ajuta sa cunosti numele superiorului si sa il mentionezi de cat mai multe ori cu putinta.
Nu te ajuta.. credema de cele mai multe ori.. chiar superiorii nu te lasa sa stai in hala.. depinde foarte mult la ce service mergi sa iti faci revizia.. unde mi-am facut eu nu avea chiar nimic ca de ce am stat langa.. ei m-au luat la povesti una alta.. a verificat joc la roti.. etc si i-am lasat eu un tips.. ca asa am vrut.. nu ca ma simteam obligat ca ma lasat sau ceva de genul.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am o intrebare pt cei priceputi, rog nu va dati cu parerea daca nu stiti exact.
Am aprox 17.000 km am facut revizia la 10.000 nu s-a purjat filtru de motorina, nu stiam de asa ceva. Cam 80% din distante le fac urban.
E indicat sa fac un schimb de ulei acum avand in vedere ca in manual zice sa faci schimb mai des daca circuli in special urban? Dar de purjare e necesara? Le-as face pe amandoua acum. Daca schimb acum la revizia de 20.000 imi schimba automat uleiul? Sau daca e schimbat la 17.000 il lasa pana face 10.000
Totusi avand in vedere noile perioade de revizie 15.000 la dci si 20.000 la mpi la msinile facute acum cred ca o schimbare a uleiului la 10.000 la dci nu e chiar asa de grava, in fond e aceeasi masina si astea de acum cu revizii la perioade mai mari si astea cu revizii la periaode mai mici.
Deci...rog un mecanic daca e pe aci sa-mi raspunda.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
Comment