Destul de mult. Deci 380 ron fara ITP. Uleiul a fost Dacia Oil?
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
In carnetul de intretinere pe care l-am primit odata cu masina - un Ambition 1.5 dci 85cp - in aprilie 2008, scrie ca reviziile se fac la fiecare 10 000km...
Am citit tot threadul si tot nu inteleg cum e cu reviziile pentru diesel la fiecare 10 sau 15 mii de km.Logan Ambition 1.5 DC
Comment
-
Dealer AutoMoldova - ROMAN
Km: 20 000
uleiul meu Castrol 5W40 magnetic
de la ei : filtru de ulei, de aer, de motorina
altele : gadilat peste tot, sters pe la motor pe acolo, indreptat alte chestii pe dedesubt, strans surubele, dat cu tot felul de doftorii pe la incheieturi, verificare directie, pus pe tester. Facut dus la urma
Lasat : langa masina tot timpul, raspuns la orice intrebare, venit inginerii si gadilat la mine
Foarte foarte multumit.
Pret final cu tot cu uleiul meu : 520 RON
PS: la mine in oras, la Caremil m-ar fi ajuns minim 650 RON cu uleiul lor, si nu m-ar fi lasat langa masina.
Comment
-
Deci mi-am facut programare la autocardo pt revizia de 10mi si l-am intrebat pe respectivul daca pot sa vin cu uleiul meu si a zis ca da, dar ca ami scrie pe comanda tipul uleiului si ceva de genu ca nu raspund pt calitatea lui ca masina ai in garantie si bla bla.Acuma chestia asta ami afecteaza garantia cu ceva?
Comment
-
Revizie 20.000 Motor Group Vaslui
Ulei Mobil 1 si filtru de ulei luate de mine, filtru de aer si de motorina de la ei.
Mi-au rezolvat cateva zgomote la usi, dar nu m-au scapat de scartaitul de la scaunul soferului, probabil o sa merg la Caremil sa cer sa-l schimbe.
Am putut sta langa masina, dar am vazut ca sunt ok si am fost si am baut o cafea, ca era cam de dimineata si apoi am plecat la SOVATA sa ma relaxez.Last edited by vali007; 11 August 2008, 12:01.
Comment
-
Am facut si eu azi revizia de 10.000 km, la Simpotrans in Colentina.
Uleiul a fost cumparat de mine, Elf 5W40 cu 135 lei, iar filtrul de ulei si cel de aer le-am luat de la ei.
Filtrul de ulei a costat 22.58 fara tva, iar cel de aer 58.xx fara tva.
Filtrul de aer il mai schimbasem la 7.000 km iar acum era deja plin de flori si frunze uscate, l-am mai schimbat odata.
Total: manopera, filtru ulei si filtru aer 152.11.
In service a fost bine, am stat tot timpul pe langa masina, a tras de ea fara sa-i spun nimic, nu m-a gonit nimeni afara pe perioada reviziei.
Comment
-
Revizie 10 000km (de fapt 9700 )
Condorul Calarasi
Cost total manopera + piese / materiale = 244 RON
Schimbat filtru ulei, schimbat filtru aer, pus ulei de la ei, verificat si "gadilat" pe ici-pe colo masina.
Am mai dat 35 RON pentru instalarea unui filtru de polen care a costat 39 RON si pe care nu l-am cumparat de la ei ca nu mai aveau.
Acces fara probleme in service, pe langa masina, cu raspuns la intrebari, fara probleme.Logan Ambition 1.5 DC
Comment
-
Originally posted by blaze2k View PostDeci mi-am facut programare la autocardo pt revizia de 10mi si l-am intrebat pe respectivul daca pot sa vin cu uleiul meu si a zis ca da, dar ca ami scrie pe comanda tipul uleiului si ceva de genu ca nu raspund pt calitatea lui ca masina ai in garantie si bla bla.Acuma chestia asta ami afecteaza garantia cu ceva?
Comment
-
Am facut azi revizia la 10k km 1.5dci autocardo TM ma costat 2mil cu uleiul meu.Si dupa ce am preluat masina am mers de la service la lucru vreo 5km am scos joja aea si m-am uitat la ulei si era destul de negru. Nelamurirea mea este daca nu ar fi trebuit sa fie galben avand in vedere ca la schimbat cu 5km nainte.(ulei utilizat castrol magnatec 5w40)
Comment
-
Da uleiul nu trebuie sa fie negru la numai 5 km. La 50-100 km era normal. Ai stat langa masina? Filtrul de ulei s-a schimbat?
Comment
Comment