Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare. A curatat cineva egr-ul sau cam asa ceva ? Trebuie curatat? Are si alta denumire acest egr?
    Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• [QUOTE B-53-SDP
      Eu am acum aproape 22.000 KM si am aschimbat uleiul la fiecare 5.000 KM inpreuna cu filtru de aer si cel de ulei bineinteles iar la fiecare 10.000 KM am fost cu ea in service pentru revizie ca sa pun si stampila in caietul de intretinere a masinii si am schimbat de fiecare data la 10.000 KM si filtru de motorina.QUOTE]

Scuza-ma dar cred ca exagerezi putin cu aceste intervale de servisare...(doar daca faci acei 5000 de km intr-un an se justifica)
      Gandeste-te ca la aceleasi tipuri de motoare, din martie anul acesta perioadele sunt la 15000 de km (evident a nu se depasi 12 luni); deci,,,daca ii pui un ulei bun, schimba-l in 10000 de km, filtrul de ulei schimba-l la 20000 (cu purjare la 10000); filtrul de aer sa te uiti la el pe la 10000.
      Si,,,cumpara consumabile de calitate, e un ban mai mult dar ai o garantie a calitatii acestora si a durabilitatii motorasului...
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Piesele sunt noi si sunt luate de la dealer prin cineva nu sunt luate de la orice colt de strada iar revizia de 5 000 km sunt facute de un mecanic de la o reprezentanta DACIA la el acasa (foarte meserias omul) si la cat ma costa toata afacerea cu piese si manopera crede-ma ca se merita. De aia le si fac asa de des pentru ca ma costa foarte putin.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• "Scuza-ma dar cred ca exagerezi putin cu aceste intervale de servisare...(doar daca faci acei 5000 de km intr-un an se justifica)
          Gandeste-te ca la aceleasi tipuri de motoare, din martie anul acesta perioadele sunt la 15000 de km (evident a nu se depasi 12 luni); deci,,,daca ii pui un ulei bun, schimba-l in 10000 de km, filtrul de ulei schimba-l la 20000 (cu purjare la 10000); filtrul de aer sa te uiti la el pe la 10000.
          Si,,,cumpara consumabile de calitate, e un ban mai mult dar ai o garantie a calitatii acestora si a durabilitatii motorasului..."

77sky, ai dorit sa scrii ca filtrul de motorina se schimba la 20000 (cu purjare la 10000), nu?
          Bafta
          Last edited by Teddy; 15 November 2008, 17:15.
          Blue Diesel Tech

Comment

• Merci Teddy!

Dap!
            M-a luat condeiul pe sus,,,asa e! filtrul de motorina (bate-l vina) purjare la 10000 si schimbare la 20000
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Imi poate spune si mie cineva cam cit costa revizia la 60.000 km pentru un dci

Comment

• Vreo 1700 de lei

Comment

• Cam asa am auzit si eu de la unu si de la altu si asa mi-a zis si mie mecanicul ca in jur de 1700-2000 RON.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• @poama_marius: Pana in 700 lei costa a 6-a revizie.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by poama_marius View Post
                      Imi poate spune si mie cineva cam cit costa revizia la 60.000 km pentru un dci
                      Nu cred ca e mai mult de 1000 ron chiar si cu schimbatul pompei de apa.

Comment

• Tre sa fac revizia de 20 mii de km, si am de ales intre caremil iasi, cei din bucium, si dealerul de la roman. Ideea e ca am sunat la ambi isi costa in jur de 650 de lei toata "distractia", la ambii, cu ulei elf la roman si mobil in iasi (acum am mobil). Unde sa ma duc, ce sfaturi imi dati, cei care ati mai facut in roman, in bucium la caremil? Unde ar fi mai bine?
                        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Am facut si eu revizia de 20.000 km la golan.
                          Total costuri: 488 ron
                          Am schimbat filtru ulei, filtru aer, filtru motorina si am pus ulei Elf Turbo 10w40.
                          Revizia am facut-o la noua reprezenta Dacia de langa Carrefour. Nu se compara reprezentanta aceasta cu cea de pe Bratianu. Chiar daca este tot Rent Car Service conditiile sunt mult mai bune si important vezi in permanenta masina in sala de asteptare. Eu am stat la 2 metri de masina despartit doar de un geam termopan de ea.
                          Inainte de plecare mi-au atras atentia ca daca se intampla ceva cu tabloul de bord am pierdut garantia deoarece am intervenit in el. Mi-au spus-o decat verbal.
                          Per total sunt multumit. Nu se compara noua reprezentanta cu cea de pe Bratianu.
                          Attached Files
                          Last edited by CosTin; 22 November 2008, 12:21.
                          In tara momentan.

Comment

• Si in iasi si roman de ce imi cer astia 650 de lei pe revizia de 20.000 si tu ai dat 488?
                            1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Pe mine revizia de 20.000 km facuta la Tulcea, dar in vara, m-a costat ~370lei.
                              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• Fiecare reprezentanta de service dacia are voie sa isi puna ce preturi vor la manopera si adaosuri la pretul de raft la piese.
                                eu am facut revizia la masina cat a fost in garantie la reprezentanta de manopera nu aveam ce sa comentez dar consumabilele le cumparam de afara pt ca la ei era o diferenta la unele piese si de 50 de lei fata de un magazin bun cu piese auto .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google