Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by justkta View Post
    Am facut astazi revizia de 20k km ..
    total: 612.48
    concluzie... nu cred ca am sa mai trec pe la Rent Car Service de pe I.C Bratianu...
    Mai frate dar ce puii mei ti-au facut aia la masina in valoare de 170 lei manopera? Mult nene, ffff mult. Am mai auzit povesti deastea nemuritoare despre servicele asta , dar parca nu credeam. Mi se pare prea exagerat !!
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

• la mine in Suceava la Darex manopera la revizia de 40 000 a costat 152 de lei. Consumabilele le-am dus eu.

Comment

• Daca tineti mortzish sa mergeti la revizii duceti-va; care e din constanta ii recomand sa mearga la reprezentanta la tulcea ca e mult mai rentabil si te trateaza ca si client. Eu am mers la 10 si la 20.000 si la 30.000 masina era ceas si nu m-am mai dus la revizii, mi le-am facut singur. Acum in Mai iese din garantie(3 ani) si in afara de consumabile nu am schimbat nimic la ea. Ideea e ca daca are un defect de fabricatie pica in primii km.(luand o marja de eroare de max 30.000 km) Acum am 69.000km si e ok.

Comment

• Pai la Tulcea , revizia la 20 mii, va atasez o poza sa vedeti voi ce si cum. Masina a fost ok, doar ca mi-au schimbat pe garantie "conducta aer iesire" de la turbo (cod 8200921758). Nu era sparta , dar era umezita de ceva ulei , si au schimbat-o. Chestia este ca are un pret ... =532 ron.
          Attached Files
          , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• Au un talent astia din Tulcea...ceva fantastic,trebuie sa faca ei cate ceva pe langa consumabile sa mai schimbe si cate o piesa ceva sa isi fac vanzarea la piesele din magazie
            La fel cand a fost si GXG din constanta i-au schimbat la numai 10 000km un amortizor.
            Intr-un fel e bine ca din 10 revizii facute la ei ai piese noi pe masina destul de multe...chestia e sa le schimbe ca la carte cum trebuie,sa nu ai probleme mai tarziu.

Comment

• Tocmai deaia m-am bucurat . Nu stiu cat de repede se putea sparge/fisura furtunul ala de la intercooler, dar decat sa dau eu banuti aia din buzunar dupa ce-mi iesea masina din garantie... mai bine ca l-au schimbat acum.
              Pe mine ma interesat mai mult sa aflu cum sta masina pe la suspensie +directie+ sistem de franare, trebuie sa merg sa-mi fac ITP-ul zilele astea.
              , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• Am dat un telefon la IATSA Campina.
                Acepta consumabilele clientului si pretul manoperei aproximativ 18 euro pe ora.Am uitat sa intreb daca cu sau fara TVA.

Comment

• Astia de la Tulcea, dupa parerea mea, lucreaza aproape ca la carte ca am fost destul de atent la lucrarile pe care le fac, si m-am si certat cu ei sa stau langa masina. Eu cred ca nu schimba aiurea piesele pe care noi nu le vedem si le constata ei la revizii. Mie nu mi-a schimbat niciodata nimic in afara de ceea ce trebuie la o revizie(filtre si ulei). Placutele nu i-am lasat sa le schimbe ca mi-am cumparat eu cu 75 lei si la ei era 130 lei

Comment

• revizie 60000 km

am inebunit oameni buni azi am sunat la service sa ma programez pt revizie la 60000 si mi-au spus ca ma v-a costa in jur de 1750 de ron...ce ii face cred ca imi dau alta in loc....plus ca imi bate ceva pe fata la directie scartaie 2 usi si la franare scartaie p spate cred ca tamburii...o sa postez dupa ce ii fac revizia joi ce iau facut

Comment

• Adica sa inteleg ca esti dispus sa dai banuti astia fara sa te interesezi ce-ti face efectiv la masina ? Stiu ca la 60 mii trebuie schimbata distributia , si deaia costa atata .
                      , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• pai mi-au spus ca ii schimba distributia,nu stiu ce kituri vreo 2 am inteles si o super revizie generala sau ceva de genul asta am inteles eu ca deja dadusem in balbaiala...si am garantia pana in septembrie 2009 si nici nu as vrea sa pierd

Comment

• Prima revizie

Salutare

Am un Logan Kiss Fm Dci cu cca 13000 km si vreau sa ii fac prima revizie. Sincer nu prea mai merge bine cu Dacia Oil si as vrea sa il schimb.

Puteti sa imi spuneti, din experienta voastra, un service din Bucuresti la care merita sa mergi sa iti faci revizia? Din cate am citit pe aici Meridian, fie vest sau sud, Adras si Automarcus nu sunt indicate. Ar fi Simpotransi si Dacoserv. Trebuie sa ii fac revizia si desi am luat masina de la Meridian, nu as vrea totusi sa merg la ei (m-am dus la ei dupa 2000 km ca imi scartaie suspensia pe partea dreapta si le-a luat 40 de minute de invartit, uns, strans si dat cu parerea ce are, asta dupa ce am stat alte 40 de minute peste ora programata).

Si as mai vrea sa imi spuneti daca e mai bine sa merg eu cu toate consumabilele sau nu. Ulei oricum vreau sa ii pun CASTROL MAGNATEC DIESEL 5W40, ulei-5w40-magnatec-castrol.jpgdar sa cumpar si restul? Ajunge un bidon de 4 l de ulei pt un schimb de ulei? Din ce am citit pe forum unii spun ca intra 4,1l altii ca intra 3,3 l. Pentru motorul Diesel de 85 CP cat trebuie?

Multumesc

Comment

• iti trebuie cam 4,3-4,4 depinde acum vezi poate gasesti bidon la 5 l, iti recomand uleiul asta am schimbat uleiul la 7000km si am pus din asta ,si la revizie tot din asta numai ca am gasit la 5l

Comment

• Eu ma duc si fac reviziile la Meridian Vest (cel din Militari) si sunt multumit. Sunt super ok si poti sa stai langa masina.

La fel poti sa o faci si la AUTO Marcu's pentru ca te lasa sa stai langa masina si nu sunt probleme.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Prima revizie

Multumesc pentru raspunsuri

@B-53-SDP: Cred ca o sa ajung totusi la Meridian pt ca baietii nu mi-au trecut datele in cartea de service, au pus doar stampila de la ei, asa ca e posibil ca alt service sa refuze sa imi faca rezivia atat timp cat nu am toate datele trecute.

O zi buna

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google