Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ovimiha ... eu am schimbat la 30.000Km:
    Filtrul de motorina LG FILTRU MOTORINA K9K 7701066680 cu senzor pt. apa la pretul de 131,00 lei,
    Filtru ulei pentru 1,5 DCI codul : 8200867976 – 26.39lei
    Filtrul de aer codul: 8200431081 – 69.20 lei.
    Ulei Motor: ELF EVOLUTION SXR 5W40 Made in EU – 4+1 litri – 168.65 lei.
    Blue Diesel Tech

Comment

• si ma pregatesc sa schimb acum la 40.000Km si placutele de frana
      Renault: 7711130071 pt Logan Diesel la pretul de 38.76 Euro pana pe 30.04.2009 in cadrul retelei autorizate Dacia.
      Am uitat sa spun Filtrul de aer codul: 8200431081 e cel pentru conditii grele cu burete.
      Bafta
      Last edited by Teddy; 8 April 2009, 23:05. Reason: Automerged Doublepost
      Blue Diesel Tech

Comment

• Pentru Andrei:E foarte adevarat ce spui numai ca mi s-a spus ca uleiul este recomandat de producator(!).Intre noi fie vorba am auzit atatea pareri si despre Texaco,Elf,Mobile ca nici nu-mi mai bat capul...

Comment

• am facut ieri revizia de 30.000, la service emilian in sibiu,mi-a bagat mecanicu din nou dacia oil si cand am vazut imi venea sa il torn in cap...prima data la 10.000 tot dacia oil o bagat dar la 20.000 au avut contract cu OMV si mi-au pus OMV BIXOL,niste ticalosi ca nu lasa clientii sa vina cu uleiurile lor...intamplator am discutat cu un alt client in service care era la revizia de 90.000 si la vel zicea si el ca astia nu merg pe un ulei anume si le tot schimba,ne zapacesc motoarele si nu apuca motoru sa se invete cu un singur ulei..

Comment

• Pai de ce nu ai intrebat de la inceput ce ulei baga si daca nu iti convenea mergeai in alta parte sau le spune-ai ca vii tu cu uleiul tau.

Si decat sa te piarda te lasau cu uleiul tau.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Trebuia sa le spui de la inceput ca nu vrei Dacia Oil , si ca doresti XX ulei . Acum mai mergi si tu vreo 1000 km si schimba-l daca ai resurse. Bineanteles in particular .
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

• Lasa-l ca poti sa mergi si 10000 km cu el.

Comment

• Salut, citez colegul ... cat_alex52
                  "Salutare !!! La revizia de la Roman am ajuns mai devreme decat trebuia ( pe la 07:00 a.m. - am plecat la 06:00 a.m.din Iasi ), piesele le-am cumparat de la Bras ( am avut nevoie de factura - masina e pe firma ), si nu au fost probleme ( 3 ore am stat la cafea si ziare - masina o vezi de la masa unde servesti cafeaua ) "
                  Deci la Roman te primesc si cu piesele tale ... e ceva "de bine".
                  Sarbatori fericite , fie ca Inviere Domnului sa va umple sufletele de lumina . Hristos a Inviat .Ne vedem dupa Paste.Sarbatori Fericite la toata lumea.
                  Blue Diesel Tech

Comment

• Originally posted by diavolutu View Post
                    In timisoara te lasa pana la urma sa vi cu uleiu tau?Sau va trebui sa ma duc la arad?
                    Are cineva idee?
                    Eu am mers la baietii de la nissan de la autoeuropa.Au mai comentat ei la inceput,dar dc te impui,te accepta cu uleiul tau.Ala de acolo,tot incerca sa ma convinga ca au si ei ulei sintetic havoline,la fel de bun ca al meu(castrol magnatec).Marti is si eu programat la a 3 revizie.unde o sa schimb placutzele si bujiile,pe langa lucrurile de rutina,la care mai adaug si un proiector de ceata spart pe drumurile patriei.Noroc ca e masina pe firma,si sa vezi ce o sa ii fericesc sapt viitoare.Peste toate,va urez un Paste Fericit si milioane de km fara probleme

Comment

• Dan dc nu ai venit in Medias la gammis ca sunt baieti de treaba aicea?

Comment

• Sa mearga din Timisoara pana in Medias, atunci cand are service-uri bune in zona? Nu are rost.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Andrei te contrazic daca te uiti mai atent la dan popescu la locatie scrie Sibiu nu Timisoare cum ai zis tu!

Comment

• Se poate sa imi spuneti va rog in ce consta intretinerea la Logan Diesel (poate si la logan benzina, dar am postat in threadul corespunzator) pe 200.000 km. Am inteles ca uleiul motor, filtrul de ulei, f. de aer se schimba la fiecare 10.000/1 an, dar nu stiu nimic de restul. Cartile tehnice nu le gasesc pe nicaieri..

Comment

• Mai nou, reviziile la diesel se fac la 15.000 km sau un an. La fiecare 30.000 km sau 2 ani se schimba filtrul de motorina. La 60.000 km se schimba curelele de accesorii si distributie si la 90.000 km lichidul de racire.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Salutare,părerea mea e sa nu va zgarciti la cativa banuti si schimbati si filtrul de motorina la fiecare revizie fie ca e la 10000 la 15000 sau un an.Mai multi mecanici mi-au recomandat asta ca-i mai sanatos pt masina.O fi motorina de la mol,omv sau ce mai e dar cred ca tot in Romania se produce si tot se fac diferite chestii pe la statiile de alimentare.Ulei folosesc Castrol 10w-40 Magnatec si sunt multumit de el,dar am sa incerc si 5w-40 sa vad cum e.Schimb la fiecare revizie fie ca-i la10000 fie la un an:ulei+filtru ulei,filtru motorina,filtru aer si filtru polen.La praful si mizeria de pe drumurile noastre sau mai bine zis din tara asta nu-i de mirare ca se imbaxesc asa repede filtrele sau se uzeaza mai repede motoarele.Numai bine la toata lumea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google