a facut careva recent revizia la 60.000 ?cat la dus cu totul? ma apropii vertiginos de nr asta
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
La revizia de 60 000 km se ajunge pe la 1200 lei (curea distributie, curea accesorii, galeti-intinzatori, filtre aer, ulei, motorina apoi uloiul, manopera); evident cu niste marje, in functie de valoarea pieselor.
Iar eu unul nu as face aceasta revizie la coltz, caci este vorba de niste reglaje cu o aparatura pe care ei o au in dotare...Astfel beneficiezi de garantie la lucrarea respectiva, pe cand efectuand-o in alta parte...nu prea credLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Depinde foarte mult de service, adica de costul orei de manopera, in general la diesel se ajunge la 1.200-1.400 lei.
Comment
-
In 2008 am facut revizia de 10.000 km la DEDEMAN Onesti .. conform atasamentului. A fost mult/putin, eu nu prea stiu/cred ca mi-au schimbat piesele inmanate intr-o punga la plecare ptr ca nu am vazut/nu m-au lasat langa masina. Ma apropii de 20.000 km unde ma sfatuiti sa merg - DEDEMAN Onesti sau Dacia Tg Ocna?Attached FilesLast edited by nico2001; 31 May 2009, 00:05.
Comment
-
sustin si eu
ia piesele si mergi unde lucreaza mai atent si te fura mai putin, daca nu-i cunosti n-ai decat sa experimentezi
Comment
-
La orice service poti merge cu piesele tale(evident piese OEM sau replacement, nu de pe patura), inclusiv la garantie, asa ca apelati totusi la un service autorizat Dacia, care in caz de defect dupa schimbare ofera o garantie reala. Vedeti ce a patit CristiXp cu axa...
Comment
-
-
Nu pot sa te incurc cu detalii. Asa mi-a spus inginerul sef de schimb la receptie cand m-am intalnit cu el la supermarket(ca ne cunoastem), si l-am intrebat ca se apropie 60000 la una dintre masini...
In principiu, din cate stiu, este vorba de kit-ul de distributie, curea accesorii, ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru motorina, iar dupa unii autori ar trebui schimbat antigelul si lichidul de frana.
Nu am intrat in amanunte pentru ca eram la casa in supermarket.
De preturi la piese am inceput sa ma interesez separat, de ex:
Rola distributie 320 lei de la Ina
Curea distributie Contitech 140 lei
Restul sunt preturile normale de la alte revizii. Mai sap si va informez...
Comment
Comment