Salut,ma apropii si eu de revizia de 1 an.Am sunat la olteanu la reprezentanta cost revizie 600 ron cu tot al lor nu te lasa sa stai linga masina.Sunat la tulcea cost revizie 350 ron cu tot al lor manopera din partea firmei.Acum problema este urmatoarea daca fac revizia la Tulcea cei de la constanta au spus ca nu ma mai primesc in veci la ei in caz de vre-o problema.Sunat la vocea clientului expus problema,am primit urmatorul raspuns:Teoretic se poate efectua revizia in orice service autorizat dacia iar cei de la constanta n-ar trebui sa tina cont de acest aspect.Practic insa pot sa-ti refuze accesul la ei atita timp cit n-ai facut revizia la ei.
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Masinuta mea a trecut de pregul de 30.000 si am facut revizia la Iony Sibiu. Nu e autorizat dacia dar am trecut de garantie.
Am pus
ULEI CASTROL 5W40 MAGNATEC DIESEL 4L = 116 Lei
FILTRU AER CLEAN PT ZONE CU MULT PRAF = 33 Lei
FILTRU ULEI MAHLE = 20 Lei
Manopera = 70 Lei
Total = 239 Lei
Manopera cuprinde - revizie + purjare filtru motorina + curatat frane spate + uns cablu ambreaj + verificarile uzuale directie.
Toata "distractia" a durat cam o ora, mecanici super de treaba, stat langa masina, intrebari cat cuprinde.
Piesele le-am luat din alta parte de la un amic cu magazin de piese.
Eram pregatit si cu PLACUTE FRANA FERODO = 133 Lei dar nu a fost nevoie sa le schimb.
Ps: Plus o mica atentie la mecanic ca doar asa se cade daca esti multumit.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Originally posted by logabidci View PostTeoretic se poate efectua revizia in orice service autorizat dacia iar cei de la constanta n-ar trebui sa tina cont de acest aspect.Practic insa pot sa-ti refuze accesul la ei atita timp cit n-ai facut revizia la ei., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by logabidci View PostAcum problema este urmatoarea daca fac revizia la Tulcea cei de la constanta au spus ca nu ma mai primesc in veci la ei in caz de vre-o problema.
Comment
-
Piese
Fulie alternator
Pompa apa echipata
Colectie suspensie
Col . elemente accesorii
Colectie antrenare
in principiu .. si bani in buzunar .. multi bani
Comment
-
Originally posted by ovimiha View PostMasinuta mea a trecut de pregul de 30.000 si am facut revizia la Iony Sibiu. Nu e autorizat dacia dar am trecut de garantie.
Am pus
ULEI CASTROL 5W40 MAGNATEC DIESEL 4L = 116 Lei
mersi"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Luna viitoare trebuie sa fac si eu revizia de 20.000 de km(sau 2 ani) si as dori sa stiu cam la ce pret ma va duce(sunt din Tm),insa as vrea sa aduc eu uleiu si nu stiu daca s-a mai schimbat politica celor de aici;ma accepta sau nu cu uleiu meu sau trebuie sa merg la arad?Are cineva idee?
Salutare tuturor...
Eventual daca imi recomandati si un ulei,am uitat sa spun logan diesel 85cai.
Comment
Comment