VanDiesel: toate piesele si uleiul le-a luat de la un amic cu magazin de piese, probabil fara adaos sau adaos foarte mic. Pretul prin magazine e undeva la 150-160 de lei
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
-
am luat si eu pana la urma ptr revizia la 33.000km
4l castrol magnatec - 145 lei
filtru aer mann - 50 lei
filtru ulei original - 30 lei
urmeaza revizia, plus itp; revin cu - costurile"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Se schimba si filtrul de motorina, de aia e atat.
Comment
-
Mai e si uleiul, care e in jur de 120-150 lei.
Comment
-
Am sunat la utocardo si au zis ca ma lasa sa aduc eu pisele si platesc manopera 120-130 de ron.Altfel la fel m-ar costa 550 ron cu dacia oil,in banii astia mcar cred ca voi reusi sa cumpar un ulei mai bun...
Are cineva idee unde gasesc in timisoara piese mai ieftine?filtre,ulei si placute de frana ca mi se pare ca s-au cam dus...(pentru logan diesel 85 cai si abs)
Acum am intrat pe site la DACIA si am vazut o oferta noua(cel putin pentru mine) reducere de 20% la revizii.In timisoara apare EVEMAN SRL.O sa sun maine sa vad daca e adevarata aceasta promotie,ar fi cam 100 de ron.
Comment
-
revizia la 33.000km
4L ulei Castrol Magnatec - 145 lei
filtru ulei ---------------- 30 lei
filtru aer Mann ---------- 50 lei
antigel Glaceol RX D ----- 25 lei
geometrie roti
manopera --------------- 120 lei
ITP....150 lei
Total distractie 520 lei;"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
VanDiesel ... cam mult ai platit>
filtru ulei -- 30 lei fata de -- 18lei,
filtru aer Mann -- 50 lei fata de originalul pt conditii grele --81,63lei,
manopera -- 120 lei fata de -- 60 lei
si in fine
ITP-ul --150 lei -- fata de 78 lei.
Pentru mai multe detalii -- la pagina 55 postul #1087Blue Diesel Tech
Comment
-
Originally posted by Teddy View PostVanDiesel ... cam mult ai platit>
filtru ulei -- 30 lei fata de -- 18lei,
filtru aer Mann -- 50 lei fata de originalul pt conditii grele --81,63lei,
manopera -- 120 lei fata de -- 60 lei
si in fine
ITP-ul --150 lei -- fata de 78 lei.
Pentru mai multe detalii -- la pagina 55 postul #1087
la itp diferenta pana la 150 lei a fost un nou stingator si trusa medicala intrucat erau expirate
referitor la materiale..le-am luat din autocenter.nu am stat sa le caut care sunt mai ieftine..."Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Salut,am facut si eu revizia de 1 an la Tulcea,nu sint lamurit eu cu filtrul de ulei daca este sau nu de diesel,dar au insistat ca acela trebuie la mine.Attached Files
Comment
-
Daca ar fi sa ma iau dupa ce scrie sus pe factura, acolo scrie ca ai motorizare K7J710, adica 1,4 MPi, dar codurile pieselor sunt de dCi.
Comment
Comment