imi poate recomanda si mie cineva un ulei bun pt 1.5 dci care are 49 500 km intr-un an si 8 luni
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stiu ca nu tine de revizie dar.................
am un fluierat dupa ce trec de 100km/ora , am facut cu deselul meu 21000, si nu l-am avut pana acum.
stie cineva dece?
Multumesc
Stiu ca nu tine de revizie dar.................
am un fluierat dupa ce trec de 100km/ora , am facut cu deselul meu 21000, si nu l-am avut pana acum.
stie cineva dece?
Multumesc
padrecata82 da inceaca metabond speed 10w40.
il am la aproximativ 100/4l
pricopflorineugen@gmail.com
Comment
-
Am facut revizia la 20k km. Iata costurile:
- filtru motorina = 114 RON
- filtru ulei = 23 RON
- filtru aer = 46 RON
- ulei Castrol Edge TD 5W-40 (5l) = 160 RON
- manopera = 200 RON
Total = 543 RON (ma declar f. multumit de cum a decurs revizia)
Am uitat sa mentionez ca piesele le-am cumparat eu, cu manutzele mele , la revizie am platit doar manopera.
Comment
-
Manopera consnta in 2-3 ore, deci exact cat trebuie pentru operatunile respective, nu e deloc mult.
Comment
-
Tinand cont ca pentru tot ce i-au facut lui acolo plus schimbat placute de frana mi-au luat 145 ron la dacoserv in bucuresti la revizia de 40.000km (daca va uitati 1-2 pagini inapoi gasiti toatei detaliile) poti sa zici ca este mult...dar altfel se incadreaza in normal sa zicem, nu este ceva exagerat.
O fi fost vreun service cum este Meridianul care te umfla cat poate (am facut la ei revizia de 20.000 km, in care am schimbat aceleasi chestii ca si unsofer si m-au taxat FIX 200 ron manopera)Last edited by god; 18 June 2009, 14:18.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Salutare,
ma poate lamuri cineva ce trebuie sa schimb la revizia de 60.000 ??(in afara de filtre si ulei)
Am auzit pe undeva ca se schimba distributia ?!?
Daca da, ce anume se schimba ??
Am nevoie de o chestie amanuntita ca sa pot sa imi pregatesc piesele.
Detin un VAN 1,5dci 50kw.
Multumesc anticipat.
Comment
-
Sal, am fost cu masina unei rude (1,5dCi) la revizia de 2 ani la Service Roman unde am fost programat de catre ing. Coteanu Baogdan (un tip sa-l pui la rana).
Mi-au schimbat: filtrul de motorina, filtrul de ulei, 4L ulei Elf Evolution SXR 5w40, filtrul de aer, o garnitura, verificat calculatorul de bord, adaugat antigel Glaceol RX D, verificat placutele de frana si discurile, uns balamalele + manopera ....
Total 577 lei, dar beneficiind de 20% reducere (promotie), am platit 460 lei.
Pe perioada celor doua ore am stat langa masina si cu ajutorul mecanicului Ionut (super de treaba) am vazut si invatat mai multe.
In concluzie mii de multumiri celor doi mai sus mentionati cat si inginerului sef Marian Nechifor.Blue Diesel Tech
Comment
-
Mi se pare destul de mult. Au fost facturate ca manopera si toate verificarile mentionate?
Comment
Comment