Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• facut revizie de 30.000 km la nalba galati cost total 358 ron ..eu zic ca`i acceptabil

Comment

• Se apropie si la mine vertiginos revizia de 60000 km.Stiu ca va fi super costisitor,dar asta e.Ce vreau eu sa va intreb.A schimbat cineva uleiul la cutie,ca asa am inteles de la mesterii de la autoeuropa ca la varsta asta trebuie sa se schimbe.Si apropo si de filtre,as vrea sa ii pun Mann,si la ulei,aer si motorina.Stie cineva codurile ptr un dci de 85 caluti vechi,ca sa nu cumva sa ma pacalesc la vreun magazin,sau recomandati a se folosi doar filtrele de la mama ei de acasa - renault-.As dori de asemenea sa ii montez un filtru de polen tot mann(dc stie cineva vreun cod anume ptr logan sau renault clio,ca sa intreb la magazin) si dc credeti ca mesterii de la service dacia s-ar pricepe sa monteze asa ceva.Multam de raspunsuri

P.s : Pana acuma am mers pe castrol magnatec td 5w-4o.Merita un Mobil 1 esp,performence sau turbo diesel 0w-40?sau merg pe aceeasi mancare ca si pana acuma

Comment

• Cezar,eu zic ca magnatec-ul 5w40 e arhisuficient pt motorul ala...nu cred ca merita neaparat mobil-ul esp formula datorita pretului si al faptului ca e conceput pentru dieseluri de ultima generatie cu filtru de particule,etc...dar tu faci cum crezi,e alegerea ta...oricum un Mobil esp formula nu are ce sa afecteze...e doar vorba de pret...
        sigpic

Comment

• o mica intrebare:uleiul mobil 1 5w40 este universal sau benzina/disel
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by 1.5 DCI View Post
            am vorbit cu service-ul si nu accepta sa nu schimbe uleiul la 10.000 km. le-am explicat ca tot la ei l-am schimbat, ca am factura emisa de ei dar au zis ca nu. asta e. nu mai incerc pe la alte service-uri ca la unii nu te lasa nici cu ulei cumparat de tine. chiar daca e un ulei mai bun decat dacia oil
            maine sunt programat la revizia de 10.000 km. o sa postez luni cat a costat.
            pe mine ma costat prima revizie 460 de lei cu piese de la ei,schimabat inclusiv filtru de motorina ,trebuia sa fac revizia la 15000 de km dar am facuto mai repede pe la 11200 acu ma pregatesc de a doua

Comment

• salut, am un logan 1.5 dci , imi poate spune cineva ce trebuie sa schimb la revizia de 90 000 km, cai tocmai mi-a iesit din garantie si am 89000km si ma apropii de revezie!??

Multumesc

catalin

Comment

• Salut, ati aflat sper de ... "Constatarea tehnica pentru pregatirea de iarna - gratuita".
                Eu am fost zilele astea la Bras in Iasi ... mi s-au parut Ok mecanicii, au executat:
                1. Control caroserie: examinare parte inferioara caroserie, pasaje roti, deschideri mobile
                2. Control linie esapament
                3. Ambreiaj: control garda ambreiaj
                4. Frane: control nivel lichid frana
                5. Niveluri si etanseitate circuite: control directie asistata, control spalatoare geamuri
                6. Directie/Tren fata si spate: control burdufuri de cauciuc, capete de bara, bucse, amortizoare fata si spate
                7. Pneuri: control stare si presiune pneuri, control prezenta busoane de valva
                8. Control becuri (lumini faruri, semnalizatoare, stop), control stare de incarcare baterie, control stare parbriz si retrovizoare, control stare lamele stergator geam.
                9. Control motor, ulei, contacte, etc.
                Bafta.

Pentru pretul de revizie la 30.000 Km, am vazut preturi super undeva la 231-260 lei cu piese si manopera (filtru ulei, ulei Elf 5W40, filtru aer, purjare filtru motorina).
                Pentru cea de 60.000Km ... 1320 lei parca.
                Nu fac reclama, doar spun ceea ce am gasit. Bafta

Revin ... poate interseaza ...DIESEL Euro 4
                Reviziile la 10.000, 30.000, 50.000 si 70.000Km la autoturismele cu AC si/sau servodirectie costa ... 261 lei. La cele care trebuie schimbat si filtrul de motorina costa ... 379 lei
                Reviziile la 60.000 Km la autoturismele cu AC si/sau servodirectie costa ... 1340 lei.
                Ulei ELF 5W40 - diferenta 85 cu TVA.
                Bafta
                Last edited by Teddy; 30 October 2009, 16:16. Reason: Automerged Doublepost
                Blue Diesel Tech

Comment

• diferente intre castrol magnated diesel si edge?
                  sigpic

Comment

• eu am luat masina de la tiriac auto rulate ,are 63000 km
                    vreau sa ii schimb uleiul ... si cauciucurile,
                    astept sa mi trimita cartea de service sa vad ce are scimbat.
                    sigpic Alexandria

Comment

• Salut, revin, referitor la ce am scris mai sus ... http://www.bras.ro/service_dacia.php, au acum o promotie de -25% la piesele de origine, eu am luat de la ei
                      Filtrul de aer pentru conditii grele (burete negru) codul: 8200431081 – 50 lei.
                      Anvelope Tigar 185/65 R15 88T Winter ... la 152 lei cu tot cu TVA.
                      Bafta.
                      Last edited by Teddy; 31 October 2009, 14:18. Reason: Automerged Doublepost
                      Blue Diesel Tech

Comment

• Salut, aveti aici pozele cu filtele de aer pentru motor ... cel negru e cu burete si e pentru conditii grele (mult praf) ce se regaseste in orasele Romaniei. Din fabrica masina a venit echipata cu acest filtru de conditii grele.
                        Attached Files
                        Last edited by Teddy; 2 November 2009, 09:18.
                        Blue Diesel Tech

Comment

• Se apropie revizia de 60.000 km (1.5dci, euro 4). Trebuie sa schimb filtrul de aer, filtrul de motorina, filtrul de ulei, uleiul, kitul de distributie si kitul de accesorii.. Poate cineva sa-mi spuna in ce consta kitul de accesorii??? La Gammis (Medias) revizia costa 1800 lei, cu piesele lor. Daca cumpar eu piesele o sa platesc doar manopera, adica 370 lei.. Am schimbat placutele de frana la ei si am platit 200 lei ptr placute si 35 lei manopera.. Nu stiu ce ce sa fac... Sa cumpar piesele de la gammis sau sa le cumpar de la un magazin??? Stie cineva (aproximativ, desigur) care este diferenta de pret???? Astept sfaturi...
                          Last edited by bluee; 2 November 2009, 11:48.

Comment

• bluee ... Kit distributie (curea+rola)
                            Reviziile la 60.000 Km la autoturismele diesel cu AC si/sau servodirectie costa ... 1340 lei, dupa cum spuneam mai sus.
                            Kit distributie - 7701477024 -50 euro la reprezentante, daca cauti pe acest site gasesti si la 250 lei.
                            "[unii "meseriasi" zic ca e bine sa schimbi si pompa de apa odata cu distributia pentru ca, la 90.000 km, sa zicem, iti pica pompa de apa, atunci obligatoriu o sa iti schimbe iar si distributia]"...

"kit distributie + pompa de apa (& semering) + curatat de praf tamburul --> 1150 ron .. Simpo Trans"
                            Last edited by Teddy; 2 November 2009, 15:11.
                            Blue Diesel Tech

Comment

• Multumesc !!!

Comment

• Am ajuns si eu sa fac revizia la 20.000 km.
                                615 lei, filtre si ulei fara placute de frana.
                                Cam scumpic, zic eu.
                                LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                                CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google