Originally posted by 1.5 DCI
Revizii Dacia Logan Diesel
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SUPERCARFaci foarte bine,cand voi avea si eu un logan diesel voi pune acelasi ulei ca si tine pentru ca e cel mai bun(si cel mai scump) :P
-filtru ulei
-filtru aer
-la cererea mea filtru de motorina ( e indicat sa l skimbi mai devreme; in karte ei zic 20.000 dar in konditiile in kare motorina e de afara pt ca motoarele au fost proiectate in afara, si cum la noi motorina nu e k afara, kiar daca bag numai de la omv....)
-ulei Castrol GTD 7 Dynatec 5w40 adus din germania - 45 euro 5L
-In total(fara ulei) m-a costat 250Ron cu tot cu manopera.
Va spun ca se merita sa bagi un ulei bun.....motor mult mai silentios
Comment
-
@1.5 DCI: Daca te intereseaza sa faci revizia, iti spun, ocoleste Meridian. La cate am citit si am patit cu ei...
Comment
-
Da, am auzit numai de bine despre ei.
Comment
-
Originally posted by ake 11Cu ce te-au suparat?
Comment
-
Precizeaza si serviceul te rog.
Comment
-
Adevarat, recomand cu tarie evitarea meridian. Am avut o solenza inainte de Logan dci si mi-au facut numai probleme, trebuie sa te certi cu ei ca sa te lase sa stai langa masina, sunt mai scumpi(cred ca cel mai scumpi), mi-au facut o reparatie de prosata calitate la solenza si mi-au luat o gramada de bani, te privesc de sus, de parca iti fac revizia pe gratis.
Merg la auto Nesty pe soseaua Berceni, sunt foarte de treaba, la revizia de 10k cu uleiul lor Dacia Oil am dat vreo 250-260ron, nu mai tin minte exact
In rest numai de bine.
Comment
-
La urmatoarea revizie mai bine pui alt ulei, Dacia Oil nu e prea bun, dar treaba ta, e masina ta si tu alegi.
Comment
-
Originally posted by andrei@1.5 DCI: Daca te intereseaza sa faci revizia, iti spun, ocoleste Meridian. La cate am citit si am patit cu ei...
Comment
Comment