Revizii Dacia Logan Diesel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A scris vali cateva posturi mai sus ca "trebuie rola intinzatoare, cureaua de distributie" si la asta ar trebui adaugat(din cate am inteles) cureaua pentru accesorii, adica AC(asta normal, doar pentru masinile cu AC).
    Mai mult nu stiu si chiar sunt curios ce cuprinde kitul ala de accesorii in afara de cureaua mai sus mentionata(eventual inca vreo rola?).
    ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
    Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Pentru cei din TIMISOARA, la revizie e vreo problema daca mergi cu "dotarea" de acasa adica: filtre si ulei? Voi unde ati facut revizia in garantie? Mai am pina acolo dar ma interesez din timp.

Comment

• Salut.
        Am facut ieri revizia de 15000km la Logan 1.5 Dci - 70 cp(2009) la Iatsa Campina.
        Costul total = 422 lei.
        S-a schimbat: Ulei, Filtru Ulei, Filtru motorina, Filtru aer.
        Uleiul folosit de Iatsa Campina este Elf Turbodiesel 10W40. Dupa terminarea reviziei am gasit in portbagaj un bidon de ulei de 1 litru cu restul de ulei ramas dupa efectuarea schimbului.
        Toata operatia a durat 1 ora.
        Am citit pe forum ca se foloseste ulei Dacia Oil in service-urile autorizate Dacia si am fost placut surprins cand am vazut ca Iatsa foloseste ulei Elf(care de fapt este recomandat de Renault).
        Am fost insa neplacut surprins cand am aflat ca montarea unei alarme auto actionata cu telecomanda separata(nu butonul de pe cheie) costa 800 lei(inclusiv alarma). Masina este dotata cu inchidere centralizata cu actionare din buton de pe cheie. Probabil ca o sa ma multumesc cu inchiderea centralizata pentru moment.

Comment

• @tzontzo : de ce ti-au schimbat cei din service si filtrul de motorina ?! Dupa mine nu cred ca era cazul sa-l inlocuiasca, mai ales ca esti abia la prima revizie. Eu am schimbat filtrul de motorina abia la revizia de 20.000 km ( masina e din 2007 - revizii din 10.000 in 10.000 de km ) si atunci pentru ca mi-au gasit apa in filtru de motorina ( sper sa nu fi fost si la tine ceva asemanator : apa sau mizerie ?! ). In privinta alarmelor montate pe masinile Logan, chiar si in garantie, iti voi da o adresa unde ai sa vezi tu despre ce este vorba acolo : http://www.loganclub.ro/forum/alarme...ri-t19066.html ... bafta :-)
          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• cat_alex52...la masinile care fac reviziile din 15.000 in 15.000 km se schimba de fiecare data filtrul de motorina.
            sigpic

Comment

• Originally posted by tzontzo View Post
              .........

Am citit pe forum ca se foloseste ulei Dacia Oil in service-urile autorizate Dacia si am fost placut surprins cand am vazut ca Iatsa foloseste ulei Elf(care de fapt este recomandat de Renault).
              ..........
              Dacia Oil = Elf. Mai bine zis, Dacia Oil este aceeasi Marie dar cu alta palarie. Dacia Oil este Elf rebranduit, asa ca daca cineva iti vinde Elf in loc de Dacia Oil la un pret mai mare, alege Dacia Oil.

Comment

• Poti te rog sa si sustii afirmatia ovidiu ?
                ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• la treaba cu filtrul de motorina ma bag si eu.si mie mi-au zis altii ca pot sa-l schimb la 30.000 ca nu ii asa graba la 15.000 ca merge purjat si mai stiu eu ce...baieti eu stiu un lucru.diesel`urile si asa au probleme cu pompa,cu injectoare cu toate mamele...nu mai bine dau 2 mil pe an in plus si stau eu mai linistit?
                  http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• am facut revizia de 60000 de km tot tacamul 200 ron manopera
                    510 ron distributia renault bineinteles e bine sa fie renault de nu vrei sa risti dar sa sti ca nu e mare bai pe rulment scria made in china
                    61 ron cureaua accesori
                    110 filtru motorina lung
                    50 ron filtru aer
                    40 ron filtru ulei mentionez ca e un filtru ptr tipul meu de motor, cel de diesel normal era 25 lei
                    total 771 lei
                    mentionez ca toate acestea le am facut intr un service autorizat in bucuresti la un mecanic am participat total la aceasta operatiune ...si nu e complicat deloc cum spun alti
                    am vrut sa schimb si placutele dar se mai pot face 10000 km cu acestea care le am sunt de 150 ron originale renault si fac 30000 de km fara probleme cu ele pe viitor le voi schimba cu bosch le am gasit cu 100 ron
                    din intamplare inainte de revelion am lovid un animalut adica un caine mai exact iar intercoolerul ,radiatorul ,si paleta ventilator racire radiator le am facut praf ,bineinteles si bara spre norocul meu nu am apucat sa mi pun proiectoare ca ma costa mai mult ...
                    incep iar cu calcule
                    500 ron radiator (la dacia 1350 ron pretul)te usuca
                    710 intercooler (mentionez ca am fost nevoit sa iau intercoolerul la acest pret deoarece eram fortat de imprejurari si al meu era praf si nu vroiam sa stric turbina si plus masina nu trage cum trebuie fara intercooler)si aveam nevoie de masina neaparat in rest in bucuresti e 260 ron intercoolerul 70 cai
                    100 suport ventilator
                    300 ron bara pe fata
                    70 grila fagure bara
                    120 ron limitatoare aer bara
                    1800 ron totalul asta datorita unui animalut lovit noaptea intr o depasire la 110 km la ora si tinand cont ca masinuta nu are nici o ranfortare in zona intercolerului si ma gandesc sa i fac una
                    asa ca aveti grija ca va poate costa mult mai mult o lovitura cu un animalut decat revizia de 60000 de km ...
                    sper sa fie util ce am scris dar de nu treci prin experienta nu prea te astepti sa te loveasca ...si de aceea eu mereu spun ca bine ca nu a fost mai rau ...
                    si in incheiere la doua zile un amic cu un bmw seria 7 a lovit si el un animalut (caine)2000 euro reparatia total pana si roata pe spate ia strambato asa ca ma consider norocos
                    azi am fost la dealer si i am facut un test sagem cum ii spun cei de la dacia (dupa toate operatiunile care i le am facut saraca avea nevoie), si trebuie curatat EGR-ul pret verificare 66.20 ron si curatare EGR 150 ron in rest totul bine ...

Comment

• Salut, am facut revizia de 40.000Km (37800Km) la Service BRAS Iasi.
                      Am cumparat de la magazinul BRAS urmatoarele piese de schimb:
                      - Filtru motorina K9K 7701066680 cu senzor pt. apa...90 lei luat mai demult;
                      - Filtrul de aer codul: 8200431081 ... 50 lei luat mai demult;
                      - Filtru ulei pentru 1,5 DCI codul : 8200867976... 27lei;
                      - Ulei ELF Evolution 5W40 SXR Made in EU ... 4 litri 150 lei;
                      -Garnitura surub baie ulei ... 0,6 lei.
                      - Manopera / ora 55 lei, service-ul a durat aprox 2 ore= 92lei.
                      TOTAL: 409 RON.
                      Personal schimb filtrul de motorina la fiecare revizie din 10 in 10 mii.
                      Pe perioada celor aproximativ doua ore am stat langa masina si cu ajutorul mecanicului (super de treaba) am vazut si invatat mai multe, mi-a raspuns foarte politicos la toate intrebarile puse.
                      Placutele de frana mai merg 5000Km, inca nu am schimbat primul set.
                      In concluzie sunt multumit.
                      Last edited by Teddy; 16 January 2010, 12:15.
                      Blue Diesel Tech

Comment

• mai fratilor pt 1 mil filtru de otorina nu se merita sa l purjezi...motorina e cum e la noi si pe urma va mirati de injectoare pompa..hai sa fim seriosi nu s miliardar sa mi permit dar odata pe an pun totul stock si nu am ganduri.numai bene
                        http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• am curatat EGR INTRADEVAR LA MINE SE SIMTEA IN MERSUL MOTORULUI O USOARA VARIATIE LA UN ANUMIT TIMP la relanti din cauza ca erau depuneri pe egr si sa rezolvat la dacia costa 89 de lei de curata EGR dar e simplu de facut si de catre dv ...

Comment

• acum 2 saptamini am facut rev 40k .
                            ulei castrol magnatec 5 w 40-120ron 4 l
                            filtru motorina 100 ron ( il schimb la fiecare revizie ca la ce motorina avem...)
                            filtru de ulei 27 ron
                            filtru aer dacia 7o ron
                            filtru de polen 50 ron de clio 2
                            manopera 130 ron la amg.

Comment

• vyo

Salut la uleiul pe care ll-ati recomandat voi castrol magnatec 5w-40 ii trebuie un filtru de ulei anume,sau orice filtru?

salut... nu va suparati,am si eu o nelamurire....cu uleiul pe care il recomandati voi si anume castrol magnatec 5w-40,eu am vazut ca sunt 2 tipuri edg turbo diesel 5w-40(bidon....maro sa zic ca ar fi culoarea) si magnatec 5w-40(bidon verde),pana la urma care este mai bun pt loganul nostru 1.5?astept raspuns pt ca vreau si eu sa-l incerc...multumesc
                              Last edited by viorel87; 1 February 2010, 14:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ulei castrol magnatec 5w40(bidon verde) e f bun pt loganul 1,5.eventual un aditiv metabond;)

cine a facut recent revizia de 30.000 la diesel.ma intereseaza un pret
                                Last edited by FLR; 3 February 2010, 13:01. Reason: Automerged Doublepost
                                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google