Cum Sa Facem Jantele Sa Straluceasca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Sa Facem Jantele Sa Straluceasca?

Am un ambition 1.6 cu jante de aliaj stock ...si in timp si-au pierdut din stralucire ...cum pot sa le "reconditionez" ? ceva solutii
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

eu am folosit la supernova cola. cumperi cola si un prosop si te apuci sa le freci zdeavan

Comment

marx sigur te referi la cauciucuri nu la jante

Comment

eu am dat pe jante. merge si pe tabla, pe vopsea. ii da luciu. cola = acid fosforic

Comment

corect. cola. sau otet diluat cu apa. apoi limpezesti bine de tot si eventual sufli un strat fin de lac incolor peste jante.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu folosesc produse de la Turtlewax si sunt foarte multumit de ele,costa vre-o30 ron si gasesti in "Cora"

Turtle Wax Platinum Range Tyre Dressing:
            500ml Gel Revitalising Tyre Dressing - contains durable polymers to protect and revitalise your tyres - high viscosity gel dressing contains cross-linking silicones to deliver locked in shine and lasting durability - thick, no mess formula allows targeted application with no "fling-off"

Turtle Wax Platinum Range Wheel Cleaner:
            500ml Trigger Performance Wheel Cleaner - active cleaning for performance wheels - easy to use foaming trigger spray - harmless to tyres, wheel design details, logos or coatings - suitable for alloy, chrome and steel wheels and plastic trims
            Attached Files
            Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral

Comment

seba,unde gasesc lac incolor,la orice comerciant care vinde vopsele?...e un spray?mersi,te salut!

Comment

va multumesc pt sfaturi ! ...
                @seba - lacul la spray sa fie ? ...

am incercat treaba cu cola si ies misto ...dar nu dispar si punctele de bitum ...

am incercat sa curat o janta cu wd40 ...a iesit super bine ...merita sa incercati ! ...acum ma gandesc sa nu atace lacul vopselei de pe janta ?
                Last edited by Dany_DNY; 27 April 2010, 16:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cauta prin Auchan sau carefour sigur gasesti ceva solutii pe acolo.La raionul auto.
                  Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                  sigpic

Comment

gasesti la raionul de vopsele lac la tub de spray, tre' sa fie. daca nu, pe la magazinele de chimicale/vopsele.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

du-te la spalatorie auto si rezolva cu baietii sa iti dea niste solutie pt jante si alta pt cauciucuri , o diluezi cu apa fiecare si iti ajunge o perioada , dai 10 lei pe amandoua si lucesc jantele de nu ai treaba ;)
                      Its just a car ...

Comment

Ai putea incerca si un polish pt. jante.

Comment

Va multumesc pt ideii ! ...unde se gaseste polish pt jante ? este ceva special ?

Comment

Sper sa nu se considere a fi reclama: Sonus Aluminium Polish

Comment

mai am o problema si eu ...mai demult am atins "buza" de la janta , si as vrea sa o repar si sa o vopsesc ... ce mi-ar trebuii ? inafara de chit, smirghel, vopsea, lac si diluant ...trebuie si sprit chit ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google