Nu pui chit pe janta...
Cum Sa Facem Jantele Sa Straluceasca?
Collapse
X
-
de ce nu trebuie chit ? si cu ce astup zgarieturile ?
Comment
-
vopsesti, dai cu smirghel, vopsesti, dai cu smirghel, tot asa pana astupi zgarietura. daca sunt bucati lipsa, atunci mergi la cineva care sudeaza in aluminisa-ti incarce janta unde trebuie si-o iei la smirghel...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Comment
-
-
daca vreti sa vedeti o reconditioanre foarte misto de jante intrati aici, reconditionarea incepe dupa un minut din fimulet http://www.youtube.com/watch?v=c-iQv...eature=related
Comment
-
desi am vazut ca unii spun ca la jante nu se da chit eu va spun ca se da si daca dai cu chitul care trebuie sta pe janta mult si bine fara nici o problema, se da cu chit de aluminiu si adera foarte bine si nu sare decat daca lovesti tare janta exact in locul ala, eu nu vorbesc din auzite eu chiar am reconditionat un set de jante si au iesit perfect si merg cu ele de aproape 2 ani si nu am probleme, iar ca si etape prima e curatarea jantelor cu smirghel hartie abraziva cum vreti sa-i spuneti, granulatie nu foarte mare sa nu le zgariati prea tare ( un 240 -360 e bun ) apoi unde e nevoie se curata pana la metal si se da cu chit ( daca e cazul si sunt lovite rau se pot indrepta si chiar suda in aluminiu si apoi se polizeaza sudura cu flexul si se da cu chit peste si apoi se da pe toata janta cu sprit chit sau grunfiller si dupa ce se usuca se slefuieste iar, dar de data asta cu apa si cu un smirghel mai fin de 500-600, apoi se spala bine si in final se aplica 2 straturi de vopsea si 2 de lac si ies perfect, una peste alta este mult de munca si trebuie sa te pricepi dar in final ies cum trebuie.
Comment
Comment