Salut! Am si eu o mica problema am 59500 de km si tre sa fac revizia de 60000 care include si distributia si ma costa 1400 RON. Am garantie extinsa (100000km sau 3 ani) mai am 9 luni pana fac 3 ani si as cam vrea sa renunt la garantie decat sa le dau bani astia. E chiar necesar sa schimb distributia la 60000 sau mai pot merge? Ce sa fac?
Revizie 60000
Collapse
X
-
Lasa ma macar e passat ... oricum la noi la tg-jiu sunt niste preturi de dai pe spate....da vezi e un singur service dacia si profita de asta...
Oricum nu ma prea lasa sufletu sa le dau banii astia ...deci chiar ma gandesc sa renunt!Push the Pedal to the Metal ...
Comment
-
Alegerea e doar a ta. Eu la masinuta mea nu i-am facut nici o revizie pana acum la dealer. Toate le-am facut acasa pe rampa, adica ulei, filtre si placute. Acum am 51000km si 5 ani. Nu a cazut nimic.
Tu alegi ce vrei. E masina ta si banii tai.
Comment
-
Eu te sfatuiesc ca macar distributia sa ti-o faci intr-un service calumea. Daca nu la dealer, macar la unul care sa-ti dea garantie pe lucrare.
Cat despre treaba cu garantia masinii ... eu am renuntat la ea la nici 2 ani. Ma omorau cu preturile lor.
Comment
Comment