pentru ce e si la ce ajuta? cine ma poate ajuta cu niste informatii?
Pentru Ce E Plasticul Acesta?
Collapse
X
-
NU are nici o legatura cu ABS-ul.....e cum a zis Valeriu....este protectia conductei ce duce la rezervor., daca nu o fi chiar teava in sine. Cu ce te deranjeaza inafara de mizerie?!>...ca oricum se spala atunci cand mergi la spalatorie.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Eu nu am asa ceva la masina.Din cate stiu a fost pus pe unele modele de dupa 2007 pentru a preveni rugina.Cunosc pe cineva cu logan din 2005 si cand l-au chemat la ceruire i-au pus protectii aripi si acel plastic din carenaj.Are rol de protectie ca nu trece nicio conducta prin stanga.
Comment
-
Confirm ce ai spus.
Din şapte Loganuri din parcare de la mine numai cele înaiNte de 2007 nu au acest carenaj. Eu spre exemplu am doar şuruburile de prindere (de formă doar)Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostEste protectia de la scurgerea de la busonul de carburant...deci in locasul de la busonul de carburant ai o gaura...care da jos...au asa zic.
Comment
-
Originally posted by Gozmin View PostConfirm ce ai spus.
Din şapte Loganuri din parcare de la mine numai cele înaiNte de 2007 nu au acest carenaj. Eu spre exemplu am doar şuruburile de prindere (de formă doar)
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostEste protectia de la scurgerea de la busonul de carburant...deci in locasul de la busonul de carburant ai o gaura...care da jos...au asa zic.Originally posted by jelly View PostAcea protectie este montata pe ambele parti ale masinii, daca era asa cum ai zis era numai pe partea dreaptasigpic
Comment
Comment