pierdut carte de garantie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pierdut carte de garantie

am pierdut cartea de garantie si factura de garantie extenso (cardul il am). Ce sa fac? o sa-mi dea alta? merge si fara astea daca am cardul?

Da un mail la vocea.clientului@daciagroup.com referitor la chestia asta si vezi ce raspuns primesti. Ar fi bine sa mentionezi in mail si VIN (vehicle identification number)

Comment

am dat. acum astept raspunsul de la ei. Stii cam in cat timp ar trebui sa apara raspunsul de la ei?

Comment

Mie mi-au raspuns in 30'...

Comment

Carnet de garantie se cumpara de la dealer si ti-l completeaza ei cu datele care erau trecute pe cel vechi.
          Contractul pentru garantie extinsa nu e o problema ca l-ai pierdut, daca ai cardul e ok.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

stii si cat costa? o sa dau un telefon sa vad care e treaba
            mersi

p.s. nu mi-au raspuns pana acuma

Comment

am sunat la dealer si mi-a spus ca nu are de unde sa-mi dea alta, ca aceasta vine odata cu masina intr-un singur exemplar

inca nici un raspuns de la vocea clientui

Comment

Cum sa nu se poate cumpara? Ca eu gasisem mai demult codul si se putea cumpara un carnet de garantie.

Comment

mi-au spus sa sun la pitesti la dacia...
                  am trimis 2 mailuri la vocea clientului..nici un raspuns pana acum
                  treaba e ce fac daca nu se rezolva?
                  dac se strica ceva la masina? sunt bun de plata sau pot folosi doar cardul de extenso?

Comment

La dealer la Galati am vazut cartile care vin o data cu masina...parca erau si de garantie...15 lei am impresia...
                    sigpic

Comment

cred ca ma duc maine la dealer. Mie mi-au spus ca vin cu masina si ca nu se gasesc de vanzare ca sunt unice si se completeaza la livrarea masinii

Comment

a venit si raspunsul de la vocea clientului.
                        cartea de garantie se poate cumpara de la orice service autorizat dacia, deci fatuca de la dealer(care e si service autorizat, in speta poliserv ploiesti) habar n-are. Maine ma duc peste ei.

Comment

Sa te duci si cu actele masinii, in special factura.

Comment

Originally posted by BOGDAN1709 View Post
                            dac se strica ceva la masina? sunt bun de plata sau pot folosi doar cardul de extenso?
                            N-ai treaba. Contractul era doar pentru tine, sa vezi ce scrie acolo si eventual daca pierzi cardul sa-ti faca altul.
                            Asa, poti da cardul si nu platesti nimic, oricum masina e trecuta si in baza de date cu garantie extinsa.

Comment

si nu mai purta cartea de garantii la tine

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google