Claxon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gusi View Post
    Salve! Mi-asa monta si eu un claxon suplimentar! La 12 v. Cum se leaga-in serie, in paralel sau la...un mecanic?
    se leaga in paralel(in serie le poti pune la camion12/12=24v

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
      Ca una are 2claxoane si una are doar un claxon daia
      Mai am intrebat....daca te deranjeaza sa raspunzi nu raspunde....si intrebarea era : 'ce adaptari trebuie facute ptr a monta claxon tip Ambiance pe Preferance'
      Am precizat ca nu ma pricep.....daca vrei sa ma ajuti ok daca nu.....

Comment

Ti-am zis, atata se poate face. Ori iei si desfaci mufele si legi direct firele ori iei o mufa cu 2 intrari de la um magazin de piese.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by ady62 View Post
          Dorutz de unde ai cumparat goarnele, si cat te-au ajuns?
          Goarnele 60 lei in piatza noastra de acareturi ( BV ) ) am inebunit lumea cu ele

@Sonykel ti-am tot promis ca pun un audio cum se aud goarnele dar nu merge ....da eroare pe aici sorry .....dak e imi lasi id tau pe PM si iti arat
          Last edited by dorutz; 29 March 2008, 21:07.
          sigpic

Comment

claxon pneumatic si-a pus cineva pe logan? Implica riscuri? Cam cat costa...
            mersi
            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Costa in jur de 100 euro. Dar nu cred ca a pus nimeni pe Logan.

Comment

Am o nelamurire. De ce ar vrea cineva sa-si puna un claxon mai puternic, mai zgomotos, mai, mai, mai...? Nu stiu, pentru mine e o chestie de bun simt: folosesti claxonul cand e intr-adevar nevoie, nu ca m-a suparat ala ca nu pleaca repede de la stop ori ca nu stiu ce pieton traverseaza neregulamentar. Daca il poti evita, evita-l, ce mare branza. Nu cred ca trebuie sa faci ca trenul ca sa-si dea seama ca e in pericol. Un semnal scurt, il poate ajuta sa inteleaga. In plus, o astfel de goarna il poate bloca..Si ia ghiciti ce se intampla dupa aia...
                Parerea mea, oricum...

MD

Comment

In afara de tiruri nu prea exista claxoane pneumatice pe autoturisme, tocmai pentru ca nu folosesc la ceva. Claxonul bitonal (in functie de versiune) e chiar ok, se aude bine.

Comment

Nu se poate pune deoarece iti trebuie baterie cu amperaj mare ( de camion ) si aer ( ceea ce la autoturisme nu ai de unde as il faci ......Credeti ca nu am vrut sa pun pe golanu meu asa ceva?)
                    sigpic

Comment

bun simt am in trafic; nu claxonez des; foarte rar; si atunci cand o fac nu nu prea le pasa pietonilor si ma ignora si merg in acelasi ritm lent pe strada; deci vreau sa claxonez rar si cu EFECT am un diesel absplus; banui ca astea nu ai bitonal..Sincer nici nu stiu la ce se refera bitonal; cam cat costa unul si unde pot gasi?

Comment

Claxonul bitonal se gaseste de la laureate in sus( inclusiv)
                        sigpic

Comment

Originally posted by VanDiesel View Post
                          Sincer nici nu stiu la ce se refera bitonal; cam cat costa unul si unde pot gasi?
                          25 euro, la dealer. Mai bine iei unul din asta.

Comment

bun simt am in trafic; nu claxonez des; foarte rar; si atunci cand o fac nu nu prea le pasa pietonilor si ma ignora si merg in acelasi ritm lent pe strada; deci vreau sa claxonez rar si cu EFECT
                            Am inteles asa e ok... Cand am postat mai devreme, ma gandeam la tipul ala de soferi care incep sa claxoneze ca raspuns la schimbatul culorii semaforului din rosu in verde.
                            Cand vad din aia, simt nevoia sa devin foarte violent )

MD

Comment

si eu la fel; deci nici nu apuca sa se faca verde; e fractiunea aia de trecere de la rosu la verde si atunci il roade sa te zoreasca;
                              un claxon bitonal e ok; m-am lamurit; multam!

Comment

Am si eu o intrebare poate ma lamureste cineva:am un ABS plus ce are doar o singura goarna,as putea lega inga una alaturi sau nu??
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google