Originally posted by gusi
View Post
Claxon
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View PostCa una are 2claxoane si una are doar un claxon daia
Am precizat ca nu ma pricep.....daca vrei sa ma ajuti ok daca nu.....
Comment
-
Ti-am zis, atata se poate face. Ori iei si desfaci mufele si legi direct firele ori iei o mufa cu 2 intrari de la um magazin de piese.
Comment
-
Originally posted by ady62 View PostDorutz de unde ai cumparat goarnele, si cat te-au ajuns?
@Sonykel ti-am tot promis ca pun un audio cum se aud goarnele dar nu merge ....da eroare pe aici sorry .....dak e imi lasi id tau pe PM si iti aratLast edited by dorutz; 29 March 2008, 21:07.sigpic
Comment
-
Costa in jur de 100 euro. Dar nu cred ca a pus nimeni pe Logan.
Comment
-
Am o nelamurire. De ce ar vrea cineva sa-si puna un claxon mai puternic, mai zgomotos, mai, mai, mai...? Nu stiu, pentru mine e o chestie de bun simt: folosesti claxonul cand e intr-adevar nevoie, nu ca m-a suparat ala ca nu pleaca repede de la stop ori ca nu stiu ce pieton traverseaza neregulamentar. Daca il poti evita, evita-l, ce mare branza. Nu cred ca trebuie sa faci ca trenul ca sa-si dea seama ca e in pericol. Un semnal scurt, il poate ajuta sa inteleaga. In plus, o astfel de goarna il poate bloca..Si ia ghiciti ce se intampla dupa aia...
Parerea mea, oricum...
MD
Comment
-
In afara de tiruri nu prea exista claxoane pneumatice pe autoturisme, tocmai pentru ca nu folosesc la ceva. Claxonul bitonal (in functie de versiune) e chiar ok, se aude bine.
Comment
-
bun simt am in trafic; nu claxonez des; foarte rar; si atunci cand o fac nu nu prea le pasa pietonilor si ma ignora si merg in acelasi ritm lent pe strada; deci vreau sa claxonez rar si cu EFECT am un diesel absplus; banui ca astea nu ai bitonal..Sincer nici nu stiu la ce se refera bitonal; cam cat costa unul si unde pot gasi?"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Originally posted by VanDiesel View PostSincer nici nu stiu la ce se refera bitonal; cam cat costa unul si unde pot gasi?
Comment
-
bun simt am in trafic; nu claxonez des; foarte rar; si atunci cand o fac nu nu prea le pasa pietonilor si ma ignora si merg in acelasi ritm lent pe strada; deci vreau sa claxonez rar si cu EFECT
Cand vad din aia, simt nevoia sa devin foarte violent )
MD
Comment
-
si eu la fel; deci nici nu apuca sa se faca verde; e fractiunea aia de trecere de la rosu la verde si atunci il roade sa te zoreasca;
un claxon bitonal e ok; m-am lamurit; multam!"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
Comment